[...] i obiadem 14:00 wcinam 4 kanapki z chlebem razowym + dżemem lub serkiem topionym i wypijam 20g białka, później obiad(zazwyczaj jakieś mięcho((mało jak dla mnie:schabowe, udka i piersi z kurczaka, ryby itp.), ziemniaki, surówki)), następnie kolacja 18:00 to już różnie jest, gdy widzę że było mało białka w produktach też dopijam sobie 20g, [...]
[...] Ci pisała o tym, czy masz dobrą dietę czy nie. Jak szukasz dodatkowych kalorii, to posmaruj chleb masłem. Zamiast chudego białego sera daj tłusty. Zamiast piersi z kurczaka udka. Skoro masz warzywa na patelnię, to chyba nie wrzucasz ich na suchą patelnię, tylko na jakiś tłuszcz - będzie bardziej soczyście i smaczniej. Mielone gotujesz na parze, [...]
[...] ... polecam też przeciery pomidorowe w szklanych butelkach - 99.99% pomidorów, wystarczy dodać kilka przypraw i masz soczyste mięso - kolega powyżej dobrze poradził, że rwane będzie bardziej nasiąknięte ( chociaż gotowane z zasady jest bardzo suche i wolę gotowane udka czy podudzia lub chociaż to już inna bajka, gotowana golonka indyka :D )
Z produktów dostępnych na szybko w każdym większym sklepie: - wędzona pierś z kurczaka lub indyka - udka z kurczaka(jeśli masz troche fatu na dobicie) - wędzony na zimno łosoś, makrela, pstrąg(dostępne na lodówkach) - wszystkie chude wędliny tj polędwica sopocka itp, itd. - tuńczyk z puszki - dostępne są też takie mięsne konserwy fit mit czy [...]
z pewnością jednak tradycyjne pozywienie bedzie lepszym wyborem niz proch, ale nie bazuj na jednym produkcie. są inne tanie źrodla bialka, jak udka, inne podroby, jaja