Jaki jest bezpieczny próg czasowy dla takiej diety z 30 ww? Generalnie wszystko zależy od Twojego organizmu, ale wydaje mi się że 3 miesiące wystarczą Ci w zupełności na takiej diecie aby osiągnąć założony cel. Czy na to nie patrzeć i po prostu wychodzić w momencie jak już oponka poleci? Wyjście z LC też przeprowadziłbym stopniowo, tak aby nie [...]
2013-10-30 środa - DT Cykl - 10 / dzień - 10 dalej bardzo mocno czuje trening poniedziałkowy - to był bardzo dobry trening PARAMETRY PODSTAWOWE po wczorajszym dniu dziś trochę ze strachem stawałem na wagę ale tu pełne zaskoczenie - waga nie poszybowała jakoś znacznie do góry, a waga tłuszczu wręcz spadła chyba muszę przejść [...]
Mam 24 lata 175 cm wzrotu, 85 kg wagi, trenuję na siłowni 5 razy w tygodniu : I trening klatka+biceps+brzuch IItrening grzbiet+biceps III trening nogi+przedramiona IV trening barki+brzuch V trening triceps+biceps poczytaj w treningu na temat treningu cyklicznego gr 3 Na siłowni trenuję od 2 lat, wieczorami trenuję Karate kyokushin (3 [...]
Czecho, muszę nabrać trochę ciała, bo za niedługo mnie wiatr będzie przewracać Ułożyłem sobię dietę taką kompromisową że tak powiem - żeby mi smakowało i było zdrowo. Ćwiczę różnie - siłka 2-3 razy w tyg, do tego jakiś basen i jak jest możliwość to akrobatyka. Pewnie się odrazu doczepicie do 3ech rzeczy w diecie, ale już tłumaczę: 1) nie jadam [...]
WTOREK - dzień 9 Kilka drobnych zmian w diecie - wejscie na wieksze ilosci wegli. Mialem za tydzien (po 2 tygodniach w sumie) zwiekszyc dopiero ale nie idzie tak jak szlo na poczatku - czemu sie nie dziwie ale tez w bebzon nie idzie. Waga wisiala kilka dni kolo 96kg pozniej zeszlo do 95 po odstawieniu kretki pozniej ponizej 95 - woda musiala [...]
no tak jak zwykle marzec a ja wracam do dziennika ech :-( jakoś mnie ciągnie by się kontrolować ale jak zaczynam i brak efektów to się poddaje. Dziennik przestałam prowadzic po wizycie w szpitalu na odziale endo gdzie byłam badana pod kontem insulinooporności oraz hipoglikemi reaktywnej. Zalecenie szpialne i rozmowy z lekarzamy wskazywały na to iż [...]
DZIEŃ 29 Trening A6 Dziś dzionek zacząłem od zakupów i tak oto mięsiwo 1kg karkówki i 2,5 szynki wieprzowej, i kurde kuraków nie było <szok> ale dziś dokopię ewentualnie juutro po robocie (mięsko już zamarynowany i czekan na pieczenie do jutra Kupiłem również tortille, nakręciłem się z testu prv na domowe kebaby i będę robił coś ala [...]
Ale to te białka jaj szkodliwe są, czy co? Nie są i są równocześnie. Są odrobinę gorszej jakości. Niepotrzebnie pchają się do ogólnej puli białek. Jak masz do zagospodarowania <100 g B, to każde 20 g warto zużyć na towar. Szajba - żółtko to komplet. Białko to tylko wody płodowe. http://www.polskieradio.pl/23/266/Artykul/355847,Kurczak-z-zoltka [...]
chcialbym to moc zastosowac ale jednak nie mam chyba takiego portfela. glownym zrodlem wegli sa u mnie ryz i platki owsiane... bialko to piers kury, jaja i ewentualnie twarogi czy sery no i oczywiscie bialko serwatkowe. Podaz tluszczu jest niska wiec tego tez latwo pilnowac a jesli juz to dodaje tluszcz roslinny bo jest tanszy.
Mi się zawsze wydawało, że wszystko wymyślasz na bieżąco jeśli chodzi o trening ;) Zawsze jakiś zarys tego planu jest, ale często są zmiany. Ogólnie wszystko mam w głowie poukładane więc nie problemem jest coś zmieniać na bieżąco. Jedynie poleczenie grup mięśniowych jest stałe i rzadko je zmieniam, bo takie połączenia najbardziej mi pasują. [...]
Smak jest wyśmienity. Niemiecka firma. Zawartość protein i odżywienie mięśni rządzi... Do tego polecam jeszcze zjeść parę jajek żeby zadowolić swój organizm do syta... Jednak serek też ale już nie potrzeba tyle co zwykle. To białko na mnie działa tak, że widać z dnia na dzień większego powera po prosu. Da sie trenować tyle samo co dziennie [...]
praca Hihihehe Jest możliwość ograniczenia spadku czystej masy mięśniowej nawet podczas redukcji. Należy temu przeciwdziałać poprzez odpowiedni trening i dietę. Wiele osób zaczynających odchudzanie uważa utratę wagi za jednoczesne gubienie tłuszczu nie mając pojęcia jak bardzo ważne jest ograniczenie spadku mięsni. Podstawowym błędem jest [...]