Anubis - nic nie jest na żywo %-) kolejny Masterchef jest już dawno wybrany. Książkę tez pewnie napisał... Taka jest rzeczywistość. :-/ GREKAR :-)) :-D <3 no to zaraz załączam ULTRA SPAMy! :)) żartuję oczywiście! ;-) co to za PICA? Z czym to? Ja dzisiaj znowu wylądowałem w szamie na wagę. Satay z kury w maśle orzechowym NAJLEPSZY! Z ryżem [...]
HAHAHAHAHA %-) :)) ( odnośnie zapachu Twojego mega zaj**istego szejka z obiadu - ciekawe jaki zapach jest w przetwórni Gerbera na dziale obiadków... :)) ) PS - Anubis - g**** jakieś żeś kupił. Te obieraczki są do srania. Kup sobie tzw. "mandolinę" do krojenia w julienne albo TEMPERÓWKĘ DO WARZYW MICROPLANE - to jest sztosik :-)
dzięki TomQ, teraz poznaje %-) anubis sog za zupki%-) i za beef jerky, ja najbardziej lubie cajun hot :-)) sog nie wszedł Zmieniony przez - chimera1 w dniu 2012-01-30 20:34:18
dzięki Anubis bo w sfd wpisałem pam, a nie poszukałem że są też inne tu. Czyli tu nie ma tak że firma daje coś gorszego bo jest tańsza - chodzi o zapach i czy potrawa jakimś plastikiem nie przejdzie - bo tak jak wspominałem nie testowałem. TO zamawiam tylko jeszcze nie wiem jaki smak:)
anubis, a ten olej rzepakowy co mi ostatnio poleciłeś z lidla (kupiłem), to ja mogę normalnie po otwarciu trzymać go w szafce, czy muszę w lodówce jak lniany??
tak tak,potwierdzam ten rzepak np w lidLu jest igła,anubis też mi go doradził i używam na przemian z lnianym,w samaku jak na moje dużo lepszy niż oliwa, a lniany tylko na zimno,np do sałatek twarogów.