XXL Nutrition - Whey Delicious /SFD/Images/2016/1/20/20ed7ff8911646bcb6f821d06c1b1530.jpg BRZOSKWINIA MANGO SMAK 6/10 ROZPUSZCZALNOŚĆ 7/10 PIANA 8/10 GĘSTOŚĆ 8/10 OGÓLNE ODCZUCIA 7/10 Rozpuszczalność może być, piany niewiele, gęstość ok - gładkie, kremowe, ale w smaku brakowało mi czegoś więcej, czuć owoce, ale czy to brzoskwinia, czy mango to [...]
[...] Organizatorzy zawodów miasto Brodnica, OSiR Brodnica, Federacja NAC-POLSKA z prezydentem Hadrianem Radziejewskim oraz sponsorzy – w tym sponsor Sponsor Generalny Olimp Sport Nutrition® - stanęli na wysokości zadania zapewniając wszystkim uczestnikom jak i kibicom wspaniałą imprezę w znakomitej oprawie. Możemy śmiało powiedzieć – udźwignęli go! [...]
Trec -owy wypad nad morze i trening w Białogardzie Cześć, W ten weekend razem dziewczyną wybraliśmy się nad morzę tym razem do Kołobrzegu. Po drodze zatrzymaliśmy się na chwilę w Nowogardzie – i jak zwykle musieliśmy się trochę powygłupiąć : Potem poszliśmy nad wodę : Gdy doszliśmy do brzegu wody od razu podpłynął do nas łabędź, hehe [...]
[...] termiczną, a ludzie nie znali ognia ... Produkty zbożowe w mojej opinii są słabe, bo powodują u mnie senność, zresztą mówiłem o założeniach paleodiety, a to jest Precision Nutrition. Zapraszałem Cię do qazara, bo liczę, może trochę naiwnie, że ktoś kto ma dyplom w konkretnej dziedzinie, będzie dla Ciebie bardziej wiarygodny niż ja, a już na [...]
[...] of grapefruit on weight and insulin resistance: relationship to the metabolic syndrome. Fujioka K, Greenway F, Sheard J, Ying Y. Division of Endocrinology, Department of Nutrition and Metabolic Research, Scripps Clinic, La Jolla, California 92130, USA. [email protected] Abstract To study the effects of grapefruit and grapefruit [...]
[...] Markers of Anabolism and Catabolism. Wilborn CD, Kerksick CM, Campbell BI, Taylor LW, Marcello BM, Rasmussen CJ, Greenwood MC, Almada A, Kreider RB. Exercise & Sport Nutrition Lab, Baylor University, Waco, TX. W ten sposób oto dokonuję weryfikacji, wbrew temu co Pan stwierdził absolutnie nie wierzę bym tylko ja w Polsce był zdolny do [...]
[...] 23,4 0,3 0,4 0,1 jabłka prażone 100 74 0,2 17,0 0,2 Scitec Nutrition - 100% WHEY PROTEIN 40 45 29,2 1,9 0,8 pierwotnie w planie dziś była siłka, ale troszkę czuję w kościach [...]
[...] 4,7 2,0 4,7 jabłka prażone 100 74 0,2 17,0 0,2 Scitec Nutrition - 100% WHEY PROTEIN 50 195 36,5 2,4 1,0 dziś wyprawa po nowego towarzysza po drodze wpadł mc (na wyżerę w [...]
Optimum Nutrition Protein Bar 1. Testowany smak: Cookies and Cream 2. Ocena smaku: 6/10 - mało słodki i mało intensywny smak 3. Inne: bardzo gumowata konsystencja, baton klei się do zębów. Zdecydowanie brakuje czegoś do pochrupania, jak np. kawałków ciasteczek. 1. Testowany smak: Strawberry and Cream 2. Ocena smaku: 7/10 - lepszy niż poprzedni, [...]
Optimum Nutrition Protein Bar 1. Testowany smak: Cookies and Cream 2. Ocena smaku: 7/10 - mało wyrazisty smak, plusem dla mnie jest to że nie jest zbyt słodki 3. Inne: jak wyżej już zostało napisane baton bardzo klejący 1. Testowany smak: Strawberry and Cream 2. Ocena smaku: 5/10 - nie przepadam za truskawkowymi smakami, mało intensywny, lekko [...]
Optimum Nutrition Protein Bar 1. Testowany smak: Cookies and Cream 2. Ocena smaku: 5/10 - niezbyt słodki i słabo wyczuwalny smak. Gdyby nie opakowanie to samemu cięzko mogłoby się domyśleć jaki to smak 3. Inne: Smakowo nie powala, do tego nieco gumowy i mogłoby się znaleźc coś chrupkiego w środku, ale mimo to zjedzony ze smakiem czyli całość [...]
Optimum Nutrition Protein Bar 1. Testowany smak: Cookies and Cream 2. Ocena smaku: 5/10 - mało słodki, mało wyrazisty smak 3. Inne: porównując do testowanego ostatnio batonu od BSN ten wypada ok, nawet dużo lepiej, bo konsystencja jest optymalna. Nie jest zbyt kleista, czego nie lubię. Ale poza tym baton wypada blado - taki nijaki. 1. Testowany [...]
1) Testowany smak - ciastko 2) Próbkę rozpuszczono w wodzie ok 30g na 250ml wody 3) Smak oceniam na 7,5. Smaczny, jednak wg mnie trochę mało wyrazisty. 4) Rozpuszczalność 10/10, zero grudek, piana minimalna powstaje, jednak znika po 3-5 sekundach. Tutaj nie można się do niczego przyczepić. 5) Białko po rozpuszczeniu jest rzadkie, nie [...]