...
Napisał(a)
mi tam kiedyś znajomy pokazywał że jak się smaży to ma być tak samo twardy jak dłoń w odpowiednim miejscu, tylko że ja mam łapy twarde całe i trochę przypiekłem
...
Napisał(a)
Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html
...
Napisał(a)
Ja tam nie mam takiego problemu jaki mi wyjdzie taki zjem, z 4 min na jednej stronie 4 na drugiej i jem, beef master ok 15-20 mm
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Jak ktoś ma za dużo pieniędzy...to może mi oddać albo zakupić sobie termometr gastronomiczny. Za 30 zł można kupić elektroniczńy wbijany. Sprawdza się
...
Napisał(a)
2 min z każdej strony i wcinam
Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html
...
Napisał(a)
No tak ze 1,5-2cm ma. Ale sypiecie go jakimiś przyprawami? Czy tylko sól i pieprz? I kiedy?
Hard work & dedication
...
Napisał(a)
MalinowaPierś taka ze skóra i mostkiem nazywa się "pierś kulinarna" więc jeżeli tak nie napisali to pewnie jest oczyszczona ;-
Bylem w Polomarkecie wczoraj i ta piers z kurczaka to ze skora i mostkiem a wiec, nie bylo zadnej adnotacji w gazetce ani sklepie piers kulinaria, tylko piers z kurczaka;p Chodzi o to promo 11,49 zl za kg.
Moj dziennik treningowy zapraszam:
http://www.sfd.pl/[BLOG]_slawod1/one.more.rep_foto:_1,3,6,10,15,21,35,_49_-t908086.html
...
Napisał(a)
FrytoNo tak ze 1,5-2cm ma. Ale sypiecie go jakimiś przyprawami? Czy tylko sól i pieprz? I kiedy?
ja przyprawiam na początku ( papryką najczęściej, ) sól daje na końcu
...
Napisał(a)
Ja tylko pieprz ,duża ilość i tłuszcz,tak nacieram. Ważne żeby steka nie smażyć zimnego,trzeba odczekac az uzyska temperaturę pokojową, smażymy te 2-3 min z każdej strony,zależy jakiego steka lubisz,dla mnie może być prawie surowy A następnie nie kroimy od razu ale przykrywamy folią i zostawiamy tak na desce/talerzu,wtedy bedzie miękki i soczysty. Można pokombinować też z marynatami,ale to polecam jak już się nauczysz smażyć podstawę A co do Polo,to jaki sklep takie promocje
Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html
Poprzedni temat
Ciasto miodowo-orzechowo-jabłkowe / Deser Sfd
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- ...
- 269
Następny temat
Chleb żytni z orzechami włoskimi i laskowymi na zakwasie
Polecane artykuły