SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PORADY W DZIALE KUCHNIA SFD - czyli pojedyncze pytania na temat gotowania cz.2

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 246640

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94766 Napisanych postów 364759 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1670018
zlicz wszystko i podziel na 9.1 i bedziesz miał wartość 100 gram gotowego produktu

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 20 Wiek 38 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 4471
nie wiem czy dobrze wyliczylem ale wyszlo mi 206kcal na 100g.

dzieki za nakierowanie :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 20 Wiek 38 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 4471
mozesz mi jeszcze napisac jak obliczyc b/w/t w tych 100g gotowego chleba
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94766 Napisanych postów 364759 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1670018
w identyczne sposób,zliczasz wszystko i dzielisz przez 9.1

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 244 Wiek 28 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 6471
pamiętaj tylko, że 100g przed upieczeniem nie równa się 100g po upieczeniu. (chodzi o btw)

Zmieniony przez - koromis w dniu 2014-02-22 17:12:40
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 17 Wiek 29 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 268
Ja mam pytanie na temat sosu, który robię z makaronem, kurczakiem i brokułami. Najpierw jadłam taki z proszku. Sos serowy do brokółów i kalafioru, jednak postanowiłam zrobić go sama. Jednak wychodzi to dość "tłusto". Teraz już sama nie wiem czy jeść lepiej ten z proszku, czy robić sama. Miałam też pomysł, żeby zastąpić smietanke jogurtem naturalnym. Co myślicie? Oto przepis

60 dag Serka topionego kremowego/śmietankowego
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 17 Wiek 29 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 268
Przepraszam wcisnęłam enter

do tego 50 ml śmietanki 18% do zup i sosów
przyprawy.
Serek topiony jest dość tłusty..
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
Sosy w prochu są smaczne, ale to bomby chemiczne. Rób naturalne sosy np blenduj jogurt z warzywkami i przyprawami
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 880 Napisanych postów 6619 Wiek 32 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 267546
Co zrobić zeby nalesnik nie był taki miękki? Robie z 8biał jaj + 60g mąki razowej zytniej typ 2000 dodaje troche wody gaowanej .. i ciezko jest go przewrócić .. JAkies porady?

MASA MASA MASA

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
Daj więcej mąki
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Ciasto miodowo-orzechowo-jabłkowe / Deser Sfd

Następny temat

Chleb żytni z orzechami włoskimi i laskowymi na zakwasie

WHEY premium