SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PORADY W DZIALE KUCHNIA SFD - czyli pojedyncze pytania na temat gotowania cz.2

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 248407

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 135 Napisanych postów 324 Wiek 27 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 2260
Nie nie, nie o te chodzi
Składników było mało jak przy serniku, tzn ser odżywka i jajka chyba tylko
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 97 Napisanych postów 20120 Wiek 20 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 184405
Głupie pytanie, no ale cóż- jestem mężczyzną

Nie ma niczego złego w przygotowaniu ciasta na naleśniki wieczorem, odstawienia do lodówki na noc i usmażenia wczesnym rankiem? Muszę wychodzić z domu bardzo wcześnie i 5-10 minut w jedną czy drugą to duża różnica, stąd próba zaoszczędzenia czasu.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
Jestem mężczyzna i mówię że można
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 97 Napisanych postów 20120 Wiek 20 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 184405
Zaryzykuję w takim razie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
Możesz i 3 dni trzymać byleby zafoliowane
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 135 Napisanych postów 324 Wiek 27 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 2260
mozna spokojnie :) niektórzy nawet mówią, że jak masa trochę poleży, to naleśniki są smaczniejsze.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 20 Wiek 38 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 4471
potrzebuje pomocy :P
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
dawaj
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 20 Wiek 38 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 4471
sorry za pierwszy wpis :P

tak jak pisalem potrzebuje pomocy :)

pieklem wczoraj brown bread soda i nie wiem jak wyliczyc jego makrosy.

uzyte zostalo:
500g maki pelnoziarnistej b-10 w-64 t-2.2 na 100g
500g maslanki b-3,4 w-5 t-3 na 100ml
troszke soli i sody oczyszczonej.

chleb po upieczeniu wazy 910g jesli potrzeba :P
jaka ma kalorycznosc ten moj chleb na 100g
1
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Ciasto miodowo-orzechowo-jabłkowe / Deser Sfd

Następny temat

Chleb żytni z orzechami włoskimi i laskowymi na zakwasie

forma lato