SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

DT bugi24 w pogoni za sylwetką - str 57

temat działu:

ActivLab

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 47563

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
żuraw :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 27 Napisanych postów 2406 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 80948
Ja akurat robie odmiane na lawce rzymskiej
Ps dzis poszedl blancik w szkole na apetyt

Zmieniony przez - Cien w dniu 2013-11-29 21:22:48
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 2367 Wiek 28 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 45570
Wczorajszy trening pleców przeniosłem sobie na dzisiaj chociaż zastanawiam się czy go sobie nie odpuścić zregenerować się troche i od poniedziałku troche zmodyfikować plan i ruszyć tym systemem 16-12-8-5.

Wczorajsza dieta:



Tyle kalori wbiłem do godziny 18 po czym kumple wyciągneli mnie na kebabab i wpadł duży kebs w bułce, także 4000 pewnie by było Micha nie najczystsza tego dnia do tego się przyznaje bez bicia...




+ fota obiadu




Zmieniony przez - bugi24 w dniu 2013-11-30 10:39:06

Pozdro poćwicz ;D

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 18405 Wiek 27 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 78720
mniemam ,że to pierś jest to duże nie kroisz na mniejsze kawałeczki ? Jak to wychodzi jeżeli chodzi o smak i jak to robisz ?

Never give up!



Temat motywacyjny : http://www.sfd.pl/Poczuj_Sport_/_Feel_Sport-t1003135.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 2367 Wiek 28 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 45570
Tak to pierś z kurczaka, na focie jest 220 g także połówka piersi pokrojona w mniejsze paski. Kroisz pierś w paski, do miseczki wsypyjesz dowolną przyprawe do kurczaka i troszkę oleju, mieszasz to razem i obtaczasz w tym pierś a potem do piekarnika. Jak dla mnie najprostszy sposób na fajne żarcie

Pozdro poćwicz ;D

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 18405 Wiek 27 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 78720
w piekarniku ile trzymałeś i w jakiej temperaturze ?

Never give up!



Temat motywacyjny : http://www.sfd.pl/Poczuj_Sport_/_Feel_Sport-t1003135.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 2367 Wiek 28 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 45570
200 stopni 15 min

Pozdro poćwicz ;D

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 155 Napisanych postów 18766 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 78763
za długo trzymałeś jak dla mnie, nie przesuszyłeś?

dałbym jeszcze ostrą i słodką paprykę

P.s. ta peirs wyglada jak panierowane penisy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
u mnie pierś po 18 minutach w 180 stopniach jest soczysta i to niemało :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 2367 Wiek 28 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 45570
Paweł głdnemu chleb na mysli

po 15 min w 200 stopniach sa soczyste, no ale jak kto woli

Pozdro poćwicz ;D

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Creatine Tabs 120 tabl Activlab dawka

Następny temat

Zestawik na mase

WHEY premium