Szacuny
119
Napisanych postów
28242
Wiek
35 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
125433
A ja dzisiaj robiłam kolejne podejście do zjedzenia ryby (miruna) i niestety kolejne nieudane Póki była w piekarniku, to mi ślinka ciekła i mialam nawet na nią ochotę, jak zjadłam kawałek, to oddałam rodzicom i mówili, że dobra. No nie polubię i nie ma bata...
Szacuny
0
Napisanych postów
11274
Wiek
41 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
38938
alez miruna dobra jest! z tych płastug to najlepsza bo mięska ma nawet nawet w porównaniu z mintajem czy morszczukiem. Można trochę ją utemperować nacierając zgniecionym czosnkiem i skrapiając cytryną
Szacuny
11149
Napisanych postów
51567
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
Ja tam lubię rybki, z białych tilapię i solę, bo mięsiste. Z tłustych łosoś, makrela, śledź i szprot wymiatają. Mam jakąś przyprawę do ryb białych, nawet dobre, chociaż szału nie ma, tłuste najlepsze.