...
Napisał(a)
Tak ciagle chwalisz tego cracka nonono.. Jezeli tak bedzie do konca testu chyba sie skusze

...
Napisał(a)
Trochę smaru dodaj do maszyn
ja bym nie wytrzymał z tym piskiem 

s.m.p.a.: "każdy organizm jest inny dietę powinniśmy dostosowywać bazując na własnych doświadczeniach"
http://www.sfd.pl/Juby_/_Dziennik__Się_okaże...-t654711.html
...
Napisał(a)
Mamusi synek
co jeszcze robisz z Mama

Jestem Polakiem – więc mam obowiązki polskie.
...
Napisał(a)
cd. dnia 5
Po treningu CLOUT potem SP 80 i potem ryż z mięskiem. W pacy ryż + ser biały i potem owsianka zmixowana z serem i bananem wsumie 500ml :D. Po pracy kolo 22 30 4 białka jedno zółtko 4 kromy chleba i 0.5l kakao
. :D:D:D
JAK MASA TO MASA :) HEHEHEEH :)
Po treningu CLOUT potem SP 80 i potem ryż z mięskiem. W pacy ryż + ser biały i potem owsianka zmixowana z serem i bananem wsumie 500ml :D. Po pracy kolo 22 30 4 białka jedno zółtko 4 kromy chleba i 0.5l kakao

JAK MASA TO MASA :) HEHEHEEH :)
...
Napisał(a)
no dajesz dajesz!
troche nie przegladałem, ale widze ze sporo mnie nie omineło, no ale takie uroki klasycznych splitów
btw
co do ostatniego treningu apropos tego kolana zmieniłbym na wolny ciężar, tak aby nie było żadnego narzucania negatywnej płaszczyzny przez maszyne
troche nie przegladałem, ale widze ze sporo mnie nie omineło, no ale takie uroki klasycznych splitów
btw
co do ostatniego treningu apropos tego kolana zmieniłbym na wolny ciężar, tak aby nie było żadnego narzucania negatywnej płaszczyzny przez maszyne
...
Napisał(a)
Robię zaległą rozpiskę za dzień 6 i 7:
Zaczęło się bardzo nerwowo od samego rana, miałem stresa bo wieczorem jechałem do Miejscowości x
grać jako DJ
A jak stres to brak apetytu no ale jakoś się udało z tym uporać.
Zjadłem mix z owisanki 500ml i po 2h poszedłem na siłkę wypijając po drodze CRACKA
Zaczynamy:
SOBOTA dzień 6: Tył barków + łydki: - odrazu piszę że niekóre ćwiczenia robiłem pierwszy raz w życiu
Wszystko wg rozpiski nie bede pisał jakie obciążenie bo ćwiczenia robione na linkach i hantlach więc opis zbędny...
Za to Macie filmik :D
Po treningu wiadomo CLOUT + SP80 + posiłek potreningowy w tym wypadku obiad u dziadka mmmm
ziemniaki z kotletem + surówka. Weszło jak burza.
Potem wróciłem na chate zjadłem 4białka i 2żółtka z chlebem i zapiłem kakaem.
I koło godz.18 wyjechałem na imprezke.
A tam tylko szaszłyki i frytki a trzeba było coś jeść więc sobie nie żałowałem zwłaszcze że miałem wszystko za friko

OTO I FOTO: P.S to nie moje piwo!
I koło godz 23 30 zacząłem swój występ do godz 1 10 Dobra była VIXA hahaha :D.
Ja w AKCJI:
To nie wszystko
dalej pojechalem na inną impreze i wsumie wrócilem o 5 30 na chate :D:D:D Zjadłem barszcz z mięsem zapilem SP80 i poszedłem lulać i tak minął dzień 6.
Dzień nr7
Wstałem koło 11 i zapiłem odrazu GM. Po 30 min mix z owsianki potem obiad kotlety z zmiemniakami + surówka.
Potem oglądałem F1.
Następnie mix z owsianki. kołó godz 17 4 jajka z chlebem i kakao.
Pózniej wypiłem GM i poszedłem na miasto na pizze hehh :D
Koło 23 zapije sobie SP 80 + oliwa z oliwek i ide spać. Muszę wypocząć bo od jutra zaczynam kolejne cięzkie treningi.
P.S Jutro rano się zważe zobacze czy coś przytyłem. Bede sie ważyć co tydzień i bede porownywał :)
Zmieniony przez - chory1985 w dniu 2009-08-30 22:47:46
Zaczęło się bardzo nerwowo od samego rana, miałem stresa bo wieczorem jechałem do Miejscowości x

A jak stres to brak apetytu no ale jakoś się udało z tym uporać.
Zjadłem mix z owisanki 500ml i po 2h poszedłem na siłkę wypijając po drodze CRACKA

Zaczynamy:
SOBOTA dzień 6: Tył barków + łydki: - odrazu piszę że niekóre ćwiczenia robiłem pierwszy raz w życiu

Wszystko wg rozpiski nie bede pisał jakie obciążenie bo ćwiczenia robione na linkach i hantlach więc opis zbędny...
Za to Macie filmik :D
Po treningu wiadomo CLOUT + SP80 + posiłek potreningowy w tym wypadku obiad u dziadka mmmm

Potem wróciłem na chate zjadłem 4białka i 2żółtka z chlebem i zapiłem kakaem.
I koło godz.18 wyjechałem na imprezke.
A tam tylko szaszłyki i frytki a trzeba było coś jeść więc sobie nie żałowałem zwłaszcze że miałem wszystko za friko

OTO I FOTO: P.S to nie moje piwo!

I koło godz 23 30 zacząłem swój występ do godz 1 10 Dobra była VIXA hahaha :D.
Ja w AKCJI:

To nie wszystko

Dzień nr7
Wstałem koło 11 i zapiłem odrazu GM. Po 30 min mix z owsianki potem obiad kotlety z zmiemniakami + surówka.
Potem oglądałem F1.
Następnie mix z owsianki. kołó godz 17 4 jajka z chlebem i kakao.
Pózniej wypiłem GM i poszedłem na miasto na pizze hehh :D
Koło 23 zapije sobie SP 80 + oliwa z oliwek i ide spać. Muszę wypocząć bo od jutra zaczynam kolejne cięzkie treningi.
P.S Jutro rano się zważe zobacze czy coś przytyłem. Bede sie ważyć co tydzień i bede porownywał :)
Zmieniony przez - chory1985 w dniu 2009-08-30 22:47:46
...
Napisał(a)
fryty i saszlyki ujda
piwa tez raz na jakis czas (male ilosci)
najgorsze z tego wszyskiego to pepsi
piwa tez raz na jakis czas (male ilosci)
najgorsze z tego wszyskiego to pepsi

"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".
BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html
...
Napisał(a)
Pepsi też raz na jakiś czas myślę że nie zaszkodzi :D
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Powrót do formy z przed 4 miesiecy
-
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8