Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

TEST NIESPONSOROWANY MASA x3 BY CHORY1985 - pods.str.46!

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 80647

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2543 Napisanych postów 29969 Wiek 43 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 200205
grono ktore decydowali bylo spore

pewnie sponsor mial jakies typy

.....moze
...moze nie

Napomkne tutaj - bo sporo osob sledzi ten temat:

nie jestem pewnien - ale domyslam sie ze o jakikowliek cykl sponsorowany jest trudno

wiadomo jakie czasy
wiadomo ile jest roznych 'for'
tak to sie pisze... ?!
wiadomo ze daje sie komus towar za free - liczac na to ze solidnie przedstawi swoja opinie na temat danych produktow owej firmy!

Taki jest glowny cel!

Wiec taka moja rada:
duzo zdjec
wlasnych przemyslem/wrazen na temat kazdego supla

Nie mam na mysli 'lanie wody' i pimpowanie kazdego produktu - bron Boze - ale w miare tresciwe przedstawienie swojej opini na temat kazdego suplementu.

Kazdy wie - nie ma nic za darmo - a jednak czasami mozna dostac cos za free i przydaloby sie w jakis sposob 'podziekowac' za zaufanie.

Mysle ze ostatnie nieudane testy (bo tak je mozna nazwac) byly ostatnimi.

teraz mmoze byc tylko lepiej

...nie tyle co moze - a MUSI!!!

ps.
Ale trzeba pamietac - bez spinki i bez stresu!

Wszystko na luzie i po swojemu.

Nikt nie kaze nikomu siedziec i pisac 24/7 - to nie reality show.

Tylko wystarczy pokazac na tyle na ile jest sie w stanie 'wartosc' kazdego produktu - uczciwie i wiarygodnie.

W jaki sposob to uczynicie - to zalezy tylko od WAS!

tyle odemnie.

pozdrawiam

Zmieniony przez - solaros w dniu 2009-11-06 00:12:15

"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".
BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 789 Wiek 39 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 8038
Wiem wiem o co chodzi SLS. Wiem jak jest w dzisiejszych czasach i że o każdy grosz cięzko no ale nie ma co siętutaj o tym rozwodzic.
Wygrałem udało się więc napewno tego nie spierd****lę ! Traktuję to bardzo poważnie.
Pokazałem na własnym teście który robiłem przez niedawno że można dobrze i przejrzyscie wsyztsko poprowadzic i przy okazji zrobic "dobra" formę.

Takze jeszcze raz SLS bez obaw na mnie możesz liczyć ja z siebie dam nie 100 a 100% !!!

P.S - proste ze nie bede nikomu cukrował co do odżywek bo ja tak już mam ze ejste m szczery do bólu! Ci co mnei znają to wiedzą. Wiec to co bede pisał to tylko i wyłacznie moje przemyslenia i odczucia a nie sciema, to chyba byłoby na TYLE ! :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 789 Wiek 39 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 8038
SLS- Lepiej mi doradz co wziąść do testu sobie jakie produkty ? bo ty juz troszke supli zjadłeś :D a jedyna rzecz jaką jadłem z tej firmy są BCAA XTRA no i mam w domu mono ale zapakowane puki co. :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2543 Napisanych postów 29969 Wiek 43 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 200205
...wiem ze nie od***iesz.

raczej reki se nie dam uciac - ale wierze.

trzeba wierzyc w ludzi.

Dopoki doputy pozwalaja w siebie wierzyc.

A ze wypadlo ze napisalem to u Ciebie - wlasnie z tego powodu ze Ty nie od***ales 'maniany' a 27,000 odwiedzin o czyms swiadczy!

Prowadzac tak testy - kazdy ma szanse nastepnym razem.

czesc osob moze byc urazonych ze znowu sie nie udalo - albo niesprawiedliwie,to czy tamto...

Ale postawcie sie na miejscu tych ktorzy decydowali:
a)-dac komus kto sie sprawdzil w swoim tescie/blogu,sumiennie przeprowadzil go od poczatku do konca, ma wiedze na temat tego co robi i chce to robic!!
b)- czy takiej osobie ktora zarejestrowala sie tydzien wczesniej(czy nawet w dzien naboru),czy tez data rejestracji 5 lat wstecz a 10postow przez ten czas, czy tez ostatnie - miala swoj test/blog a w polowie/czy na poczatku stwierdzila ze jednak to nie to i w dupie ma reszte (konsekwencje) - dla mnie taka osoba z gory jest skreslona!

Takie sa realia.

Na forum nadal jest sie anonimowym - poniekad przynajmniej.

Aby kogos obdarzyc na tyle zaufaniem aby go 'czym obdarowac za darmo' - najpierw musi sobie na to zasluzyc w jakis sposob.
Przynajmniej w takim wypadku jego szanse duzo duzo wzrosna.

.....a jesli nawet i tak nie dostanie 'supli za free' - to bedzie mial satysfakcje ze zrobil swoj test/blog dla siebie i ze zrobil go dobrze!

sorki za to - ale moze ktos wezmie sobie do serca na przyszlosc.

chory1985 masz jakies pytanka/dylemat - wal na priv.

Zmieniony przez - solaros w dniu 2009-11-06 00:43:50

"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
spoko spoko dorbze napisane. Tak szczerze to na początku troche sceptycznie podchodizłem do tego swojego testu ale jednak szybko mi sie spodobało prowadzenie.
robie nei fotek filmików itd... Mnie to kręci i lubie to. To cośco KOCHAM i cosbez czego nie mógłbym żyć. Ta zajawka trwa już ponad 7 lat hehhehe...... i jeszcze mi się nie znudziło. Jeden test zrobiłem i wystarczył żeby sie załapać do SPONSOROWANEGO.

P.S - jeszcze jestem w lekkim szoku że wygrałem
P.S - teraz juznapewno przekrącze bariere 100KG :D !!!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
...i tu dobrze sie sprawdza, ze czasami:

NIE LICZY SIE ILOść - A JAKOść!

"Cóż jest trucizną?

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
wiem wiem ale ja mam mało fatu i chyba nie jest żle. POzatym mój cel to złapac ok 105kg i potem spalic tak z 7-8kg i sama rzezba ! :)

P.S @ jzu poszedł.:)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Kto Cię sponsoruje? Ile masz do wydania?
Gratulacje...zostałeś prostytutką
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Myron leniu przeczytałbyś co i jak:D ! Sponsorem jest ACTIVITA/ACTVLAB.
Mam prowadzić test przez 3 miesiace i w każdym z nich po 250zł do wykorzystania takze zobaczymy jak to bedzie:) Zdrowia!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 8678 Wiek 38 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 160898
siedem i pol stowy za free... farciarz

...:::Every Dream Has A Beginning:::...

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Powrót do formy z przed 4 miesiecy

Następny temat

cykl z nitro 2

Spalanie
Polecane artykuły