DZIEŃ NR 2
No i jestem po WTORKOWYM treningu. Uff było ciężko bo mam straszne zakwasy na barkach. Cały trening trwał godzine i do tego na koniec A6W. Zobaczymy do którego dnia dotrwam z weiderem.
Sa obiecane filmiki hehehe tylko się nie śmiać.! :)
Trening sie zaczał od PLECÓW:
Podciąganie na drążku:
1x20
1x13 filmik
1x10
1x14-15 z pomocą kolegi.
Wiosłowanie półsztangą
Zaczałem od obciążenia 40kg i skończyłem na 75kg.
Poniżej filmik z wiosłowania:
Kolejne ćwiczenie Martwy Ciąg:
3x15-8
Filmik z ciągów: Nie śmiać sięze tak stękam :D
Następnie NOGI:
Prostowanie nóg na maszynie i martwy ciąg o prostych nogach na hantlach wg planu.
I na sam koniec 3 superserie na BICEPS:
1x15powt
1x10powt
1x5powt
Filmik z 10 powtórzeń obczajcie sobie prawie nie dałem rady hehehe.
Trening prowadzony w bardzo dużej intensywanośći, krótkie przerwy, pod koniec juz myslałem ze zwymiotuje:/.
Po treningu CLOUT po 20 min SP80 50g i po kolejnych 20 min posiłek potreningowy czyli 150g makaronu i 150g mięsa.
CLOUT
i posiłek potreningowy :)
Ssanie mam straszne non stop chce mi się jeść !!! Nie wiem czy sobie tak wkręciłem czy to zasługa odżywek. O kurde ale się rozpisałem. no to to by było chyba na tyle.
Wpisywać się !!!
No i jestem po WTORKOWYM treningu. Uff było ciężko bo mam straszne zakwasy na barkach. Cały trening trwał godzine i do tego na koniec A6W. Zobaczymy do którego dnia dotrwam z weiderem.
Sa obiecane filmiki hehehe tylko się nie śmiać.! :)
Trening sie zaczał od PLECÓW:
Podciąganie na drążku:
1x20
1x13 filmik
1x10
1x14-15 z pomocą kolegi.
Wiosłowanie półsztangą
Zaczałem od obciążenia 40kg i skończyłem na 75kg.
Poniżej filmik z wiosłowania:
Kolejne ćwiczenie Martwy Ciąg:
3x15-8
Filmik z ciągów: Nie śmiać sięze tak stękam :D
Następnie NOGI:
Prostowanie nóg na maszynie i martwy ciąg o prostych nogach na hantlach wg planu.
I na sam koniec 3 superserie na BICEPS:
1x15powt
1x10powt
1x5powt
Filmik z 10 powtórzeń obczajcie sobie prawie nie dałem rady hehehe.
Trening prowadzony w bardzo dużej intensywanośći, krótkie przerwy, pod koniec juz myslałem ze zwymiotuje:/.
Po treningu CLOUT po 20 min SP80 50g i po kolejnych 20 min posiłek potreningowy czyli 150g makaronu i 150g mięsa.
CLOUT

i posiłek potreningowy :)

Ssanie mam straszne non stop chce mi się jeść !!! Nie wiem czy sobie tak wkręciłem czy to zasługa odżywek. O kurde ale się rozpisałem. no to to by było chyba na tyle.
Wpisywać się !!!