Szacuny
2543
Napisanych postów
29969
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
200205
takie uroki
robi sie mase - trzeba sie liczyc z tym ze troche fatu tez bedzie
mozna tez starac sie robic czysta mase - ale wiadomo jak 'ogol' reaguje na wynik +2 gora 3kg........
Tak za malo - a jak jest wiecej to zle po troche podlalo - nie da sie inaczej.....
Po to sie masuje zeby potem bylo z czego zrzucac
Zmieniony przez - solaros w dniu 2009-10-22 02:13:58
"Cóż jest trucizną? Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!". BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Właśnie nie wiem dlaczego co jakiś czas wyłączają mi się powiadomienia w WSZYSTKICH postach!!!! Efekt poszedł, ale 100 nie przebiłeś To jakie plany na przyszłość? Dalej masa, czy może drobna redukcja, po której atakujesz z kreatynką masę? W każdym razie dobrze poszło
Szacuny
1
Napisanych postów
789
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
8038
Musi być 100kg albo i lepiej hehhe. Jak będzie poand 100kg to zacznę redukcję :D
Narazie zbytnio nie ma co redukować jets deko samary na brzuchu ale i tak widać mięśnie proste brzucha:D. Pozatym idzie teraz zima więć BEBZON musi być! Angelice się podoba w każdym badz razie:D.
Redukować sie bede na lato, a do lata jeszcze pół roku,takze moje założenia na przyszłośc to dalej MASA a potem to sie zobaczy. ZDRÓWKO !
Szacuny
7
Napisanych postów
546
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
20556
Witaj wyobraz sobie ze trenowalem jadlem i uzywalem supli podobnie jak Ty efekty tez mam podobne tyle ze zaczolem z waga 82 kg teraz jest 90 kg czułem juz duze zmeczenie wiec postanowilem odpoczac jakies 10 dni (w tym czasie luzniejsza micha wyskoki na imprezki i wiadomo alko )
odpoczalem fizycznie jak i zarowno psychiczycznie od zelastwa dzis planuje maly rozruch na silce i od poniedzialku ruszam znow z masa i planuje wlasnie AAKG z Olimpu + Glutaminka no i wiadomo micha... tez celuje w 100 kg a potem redukcja (mysle ze marzec kwiecien maj i czerwiec na doszlifowanie formy) bo od lipca wiadomo ze juz to roznie bywa
Pozdr.
Nie przejmuje się już detalami bo one i tak nic nie znacza Debiuty ? może kiedyś
Szacuny
1
Napisanych postów
789
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
8038
A mnie nie było dwa dni po zjazd na studiach miałem! BLeeee. Skońćzyłem póżno zajecia nie miałem pociągu musiałem czekać i wróciłem do domu o 1 45 w nocy suuper:/ i nie pooglądałem WALKI ! No ale Endriu niestety poległ heheh, Ide w kime!
P.S Pablo bedzie ciezko ci przyj***bać do 100KG hehhe, ale wiadomo poczekamy zobacyzmy ! :)
Szacuny
1
Napisanych postów
789
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
8038
Cyklon bym chętnie zrobił ale teraz zapłaciłem kase za studia i jestem puusty w pysk:/. Plany mam ale kasa na to nie pozwala. Myslę ze dopiero w następnym miesiacu pociagne jakiś cyklon..:((