Szacuny
2543
Napisanych postów
29969
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
200205
...mialem albo mam - nie pamietam - probke
a placic ok.200pln za 16 porcji to o jakies 150pln za duzo!
A nie ma co ukrywac - kazdy wybiera produkt
cena/ilosc porcji
Zmieniony przez - solaros w dniu 2009-10-13 14:38:54
"Cóż jest trucizną? Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!". BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html
Szacuny
15
Napisanych postów
4590
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
40065
Raz w zyciu sie nie o******lales. Gratuluje. Ale jak mowiłem wcześniej teraz bedzie coraz ciezej. Moze wkoncu uderzysz w Dark Side. Pozdrawiam
ps. SG dałem bo sie nalezalo
Kawał dobrej roboty chodz do Marcina Olb Ci malo.
Moze powinienes kolejny cykl polaczyc z jakims spalaczem plus aero, tym bardziej ze nigdy nie probowales takiej opcji.
Zmieniony przez - Wasal w dniu 2009-10-13 23:42:39
Szacuny
1
Napisanych postów
789
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
8038
Panowie chodzę po tym cyklu jakis taki codziennie strasznie zmeczony i znudzony życiem, non stop tylko bym spał, czyżby byłoby to spowodowane tym cięzkim treningiem trwającym 7tyg?. Od pon iedziałku chciąłbym juz zaczać cwiczyc ale jak tak dalej sie bde********wo czuł to zrobie chyba jeszcze tydzien przerwy. A moze sie zablokowałem <lol2> hahahah !!!
Szacuny
1
Napisanych postów
789
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
8038
Panowie chodzę po tym cyklu jakis taki codziennie strasznie zmeczony i znudzony życiem, non stop tylko bym spał, czyżby byłoby to spowodowane tym cięzkim treningiem trwającym 7tyg?. Od pon iedziałku chciąłbym juz zaczać cwiczyc ale jak tak dalej sie bde********wo czuł to zrobie chyba jeszcze tydzien przerwy. A moze sie zablokowałem hahahah !!!