Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

TEST NIESPONSOROWANY MASA x3 BY CHORY1985 - pods.str.46!

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 80669

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 789 Wiek 39 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 8038
DZIEŃ 30:

Przyszły mi koksiki hehehe. AAKG z TREC-a i Żeń Szeń z OLIMPA.

Nie wiem zbytnio jak dawkować to AAKG, bo z tego co czytałem to naprawde róznie kolesie biorą. Jedni piszą ze jest czad po 4kaps a innie jedza od 14 do 16 takze LOL !
Ja na poczatek zapodam sobie 4 przez treningiem razem z jednamiarką CRACKA zobacyzmy jak mnie porobi, a żeń szenia biorę 1tabl po sniadaniu. Podobno idzie dobrze w krocze takze zobaczymy!.

FOTKI SUPLI:

AAKG i Żeń-Szeń:

AAKG:

Żeń-Szeń:

Jak ktoś z was brał to AAKG to niech pisze jak odczucia i jak dawkował
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 789 Wiek 39 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 8038
11:00 Crack + 4tabl. AAKG HARDCORE !

11:30 TRENING: FBW 15powt zestaw B
10min rozgrzekwa rowerek:)

Przysiady ze sztangą:
1x60kg 15powt
1x70kg 15powt
1x80kg 15powt
1x90kg 15powt
Mogłem robić jeszcze 100kg ale nie chhce za abrdzo przeciązać nóg

Martwy ciąg:
wszystko tak samo jak w przysiadach.

Następnie 4 serie na łydki lajtowo, potem przedramie 3 serie naprzemian i na koniec 3 seriw wznosów.

Jakoś nie czułem zbytniej pompy no ale zobaczymy na kolejnych treningach może sie rozkręci to AAKG. Niektórzy właśnie chwalili bardziej AAKG z olimpa niż z treca...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2543 Napisanych postów 29969 Wiek 43 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 200205
zacznij od dawki minimalnej - tak jak pisze na opakowaniu
jesli nic nie bedziesz czul - zwiekszaj az dojdziesz do odpowiedniej

zenszen - dobry supelek
bierz 4 tygodnie - tylko 4!

jesli masz wiecej - to odloz na 2-4 tygodnie

.......i potem znowu 4 tyg. ON.

Po 4 tyg. traci swoja magiczna moc,dzialanie slabnie,organizm sie przyzwyczaja.
Lepiej zrobic przerwe (2-4tyg) a potem uderzyc ponownie z taka sama sila jak na poczatku.

Nie ma co - jesli dobry zenszen li[ido do gory strasznie,samopoczucie lepsze (wiadomo dlaczego),wiecej energii,checi do zycia - dobry do sniadania lub przed treningiem

"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".
BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Czyli proponujesz 4tyg on 4 tyg off ??

A odnośnie AAKG to pisze zeby brać 4tabl przed i 4 po treningu. Dla mnie 4 po treningu zbedne...
Bede brać tylko 4 przed jak bedzie słabo albo wcale klepac to bede zwiekszał o 2 tabl.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 6212 Wiek 41 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 49212
smialo mozesz od 6 zaczynac :) , olimpowskie sa wieksze i z 6-7sie bierze na poczatek
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 8678 Wiek 38 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 160898
skad masz taka koszulke?

...:::Every Dream Has A Beginning:::...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 979 Wiek 45 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 25590
Ja bralem z treca i jeszcze bede bral.
Zaczynalem od 4 tylko przed treningiem, ale najlepiej pmpowalo przy 8 - 11. Na mnie super dzialalo.

ps. probowalem tez 14, ale nie bylo roznicy miedzy tym przedzialem co pisalem, wiec szkoda bylo wiecej brac.

Zmieniony przez - kwasny28 w dniu 2009-09-22 18:40:32
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2543 Napisanych postów 29969 Wiek 43 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 200205
.....jaka dawka argininy w 1 kaps??
ja mialem AEX NO z VPX i przy 4 (o ile dobrze pamietam) rozrywalo skore - taka pompa........

10 czy wiecej to raczej nie ekonomiczne opakownie/produkt

"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".
BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Koszulkę kiedys dorwałem na allegro ale juz jest na mnie za mała
Co do tego AAKG to zobaczymy juz we czwartek, jak mnie nie porobi 4tabl to w piątek zapodam 6tabl itd... az do skutku heheh!

8tabl zawiera 3360mg AAKG i 2240mg Jabłczanu

1tabl zawiera w takim razie 420mg AAKG

Zmieniony przez - chory1985 w dniu 2009-09-22 22:02:41
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 979 Wiek 45 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 25590
Dokladnie to wyglada tak solaros: na 8 kapsow
3360 mg - Alfa-Ketoglutaran Argininy (AAKG)
2240 mg - Jablczan Cytruliny
w opakowaniu jest 240 kasow, biorac po 10 wystarczy na 24 treningi czyli napewno opakowanie na cykl wystarczy.(chyba ze cykl bedze mega dlugi)
Znasz leprze aakg?
Na mnie np. WF nie dzialalo a to aakg super, moze to zasluga stosunku argininy do cytruliny.

pozdrawiam
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Powrót do formy z przed 4 miesiecy

Następny temat

cykl z nitro 2

Spalanie
Polecane artykuły