...
Napisał(a)
Oczywiscie ze maszyna :) Ale ma tak fajna sylwetke, ze o wiele lepiej wygladalaby na brazowo :) Zreszta kazdy ma swoje zdanie :)
...
Napisał(a)
Trochę ciepło się zaczyna tu robić 

Kolarsko-gastronomiczny blog z elementami kulturystyki powered by SFD - http://www.sfd.pl/post-p18363444.html
...
Napisał(a)
co sie martwisz ze 100-wy nie ma , wygladasz lepiej jak wiekszosc 110-kilowcow, tluszczu praktycznie zero, jest oks
...
Napisał(a)
I cały praktycznie dzień spędziłem na uczelni.
Rano zjadłem jajka z chlebem grysik i oliwe
Potem bułkę z serem hohland
Koło godziny 15 wszamałem w jakiejś stołówce kotlecika+ziemniaki+sórówka
Następnie poleciał jogurt z płatkami fitella i banan.
Wróciłem do domu o 20 i zjadłem zupe pomidorową i bulke z hohland bo mi została ze szkoły jeszcze.
Ogólnie nudy były straszne, jak to bywa przy lekcjach organizacyjnych bleee !
Ale szyderka bo mama przedmiot co się nazywa SIŁOWNIA ! hehehe pokaże chlopakom z grupy kto tu rządzi

P.S wiem że solarka by się przydała bo wiadomo że skóra brązowa się lepiej prezentuje. Gdybym miał lepszy brzuch to posmarowałbym się bronzerem bo mam w domu i zapodał jakaś ciekawą sesje hehehe !
Zmieniony przez - chory1985 w dniu 2009-10-09 20:25:08
Rano zjadłem jajka z chlebem grysik i oliwe
Potem bułkę z serem hohland
Koło godziny 15 wszamałem w jakiejś stołówce kotlecika+ziemniaki+sórówka
Następnie poleciał jogurt z płatkami fitella i banan.
Wróciłem do domu o 20 i zjadłem zupe pomidorową i bulke z hohland bo mi została ze szkoły jeszcze.
Ogólnie nudy były straszne, jak to bywa przy lekcjach organizacyjnych bleee !
Ale szyderka bo mama przedmiot co się nazywa SIŁOWNIA ! hehehe pokaże chlopakom z grupy kto tu rządzi

P.S wiem że solarka by się przydała bo wiadomo że skóra brązowa się lepiej prezentuje. Gdybym miał lepszy brzuch to posmarowałbym się bronzerem bo mam w domu i zapodał jakaś ciekawą sesje hehehe !
Zmieniony przez - chory1985 w dniu 2009-10-09 20:25:08
...
Napisał(a)
No brzuch to teraz wg mnie twoja najslabsza strona bo wszytsko inne jest super :) Jak zrobisz jeszcze z 4-5 kg masy do konca roku, a pozniej ostra wycinka tak zebys sie miescil w kategorii wagowej do 90kg to masz duzo szanse w kulturystyce :)
...
Napisał(a)
Brzuch od zawsze był moją słabą stroną, kiedys wogóle go nie ćwiczyłem i był płaski no ale z wiekiem metabolizm się zmienia io jest jak jest ....
P.S PO oglądnięciu fotek i relacji z M OLYMPIA 2009 odechciało mi się ćwiczyć.
Ale nie ma co Jay zniszczył system heheh !
P.S PO oglądnięciu fotek i relacji z M OLYMPIA 2009 odechciało mi się ćwiczyć.
Ale nie ma co Jay zniszczył system heheh !
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Wpisz sobie w google Mr Olympia 2009 i ci wyskoczy odrazu pierwszy link, i to jest link z sfd relacja fotki itd itp ...
...
Napisał(a)
Tak zaocznie w Rzeszowie :D
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Powrót do formy z przed 4 miesiecy
-
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8