Szacuny
1
Napisanych postów
789
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
8038
No więc panowie wstałem rano się zważyć i waga pokazała niecałe 95 kg więc jak na razie to chyba jest dobrze ? Ale też chyba troszeczke samarka wyszła.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Na piwko, frytki i szaszłyki na masowaniu można sobie czasem pozwolić. Ja robię redukcję i wczoraj po paintballu wypiłem 0,5 coli wracając...miałem wyrzuty przez resztę dnia
Szacuny
2543
Napisanych postów
29969
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
200205
nie wazne gdzie
wazne za ile
"Cóż jest trucizną? Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!". BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html
Szacuny
0
Napisanych postów
178
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2951
Nie no spokojnie szaszlyczki jedzonko bylo jak by to napisal Grzes w PIPKE ;D ale nikt z was nie przebil by Bronka na Imprezce on sam siebie by przebil jak by mogl ;)!!!,mielismy sponsora wystarczylo" Kiero powiedzial ze 3 pepsi ;D poprpsze";P
Szacuny
1
Napisanych postów
789
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
8038
Dzień nr 8
Trening: Tym razem trening mi poszedł duuużo lepiej niż za 1 razem. Lepsza technika i ciężary większe.
Na wznosach GIRONDY zwiększyłem hantle z 5kg na 7.5kg.
I w ostanim ćwiczeniu co trzeba wykonać wznosy 100 razy to pierwszą przerwę miałem dopeior po 52 powt. a osatnio na 30 wymiękłem. Takze progres jest caly czas i widze ze bareczki łądnie rosną i puchną :).
Co do DIETY to micha trzymana caly czas. Staram się jesc 6 rownych posilkow w rownych odstępach czasowych.
Jak narazie odczucia bardzo fajne z Testu i z brania Clouta i Cracka.
Waga po tygodniu prawie 3kg na + , zoabczymy jak bedzie w kolejnych tygodniach, no to do jutra :)