Szacuny
2
Napisanych postów
249
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
7928
sorki nie luknalem.
no ziom zaostales sam na placu boju volf odpadl , solar -no ciekawe moze bedzie mial mozliwosci dokonczyc niedlugo, a mariuszowy to nic ciekawego
Zmieniony przez - wilk21 w dniu 2009-09-11 16:20:52
Zmieniony przez - wilk21 w dniu 2009-09-11 19:20:51
Szacuny
1
Napisanych postów
789
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
8038
Napewno wytrwam do końca testu, bo on mnie bardzo bomilizuje do ciężkiej pracy :).
Ja tam za bardzo nie przykładam wagi do rekordow. Lepiej dać mniejszy ciężar a spompować i technicznie zrobic jak najlepiej:) Imo 130kg na płaskiej to chyba nie najgorszy wynik. Po cyklu spróbuje go pobić, czas pokaże:)
Szacuny
1
Napisanych postów
789
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
8038
no i już mamy dizeń nr 20 !
Pobudka przd 8:00. Rodzice mi spać nie dają . Godz 8:20 CLOUT , koło 9:00 zapodam śniadanko i lece potem an siłkę się pompować .
P.S Odnośnie CLOUTA słaba ropuszczalność zawsze zostaje taki jakbym piasek na dnie shakera. Ale najważniejsze że smak jest pyycha. Jem pierwszy raz ten suplement i powiem że jeszcze żaden bardziej mi nie smakował. A druga sprawa że juz pomału się kończy
I fotka CLOUTA:
Koło 15-16 zdam relację z treningu
Zmieniony przez - chory1985 w dniu 2009-09-12 08:28:25
Przyciąganie do klatki: Tutaj możan poszaleć z ciężarami. To robilem 4 seryjki od 8-6 powt.
Wznosy w opadzie + Sciagnaie linki wyciągu: Też ciężary poszły leeko w górę.
1x7.5kg 15powt
1x10kg 12powt
1x10kg 12powt
a na linkach odpowiednio 2, potem 3 i na koniec 3 sztabki.
TRZYFAZÓWKA: To cwiczenie naprawde daje w kość! Czystko techniczne ćwiczenie. Idize tutaj ciężko ale puchnie pięknie. Po tym ćwiczenieu cioęzko jest ręke podniesc w górę
I na koniec sciaanie z oby stron linek 100powt: - pierwsza przerwa była po 48powt kolejna po 72 i na koneic 98powt.
Po treningu zauważyłem że wońcu zaczyna się pojawiac tylny akton barków co mnie niezmiernie ucieszyło
Potem łydki 3 serie spięć na maszynie do bólu! + wspięcie na maszynie do wiciskania.
Wznosy na brzuch i do domu! KONIEC !
Po treningu CLOUT i po 30 min obiad Piersi z ziemniakami + marchewka + szparagówka + pomidor i ogórek i cebula i myślałem że pękne po tym obiadzie. Ide teraz się zdrzenąć bo padam z sił. . ....
Szacuny
1
Napisanych postów
789
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
8038
Dzień 21
Obudizłem się przed 12 bo w sobote byłem na imprezie. Oczywiście zero alkoholu. Zjadłem obiad skrzydełka z ziemniakami + sórówki!
Ogólnie sięjakoś zle czułe mgłowa mnie bolała. Przespałem poł dnia i zjadłem wsumie 4 posiłki + na noc SP80 wiec napewno tego dnia normy nie wyrobiłem ehh....
Wieczorem pooglądałem mecz w sitke POLAKÓW JE JE JE mistrzowie EUROPY a nie jak te dziady w piłke nożną ... i ok godz 23:00 poszedłem spac .
Szacuny
1
Napisanych postów
789
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
8038
DZIEŃ 22
Wstałem o 9:00 i odrazu miarka CLOUTA poleciała.
9:30 4 jajka z szynką (2 jaja całe i 2 białka) kakao i oliwa.
o godzinie 11:20 wyruszam na pakernię. Pokrece może jakieś filmiki to wrzucę.
P.S waga podkoczyła o 0.5kg jupiii heehe. I juz mamy 96kg ( wsumie po 3tyg juz 4kg na + )