Szacuny
1
Napisanych postów
789
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
8038
DZIEŃ 24:
Kuurde nikt nic nie pisze nie wiem żle prowadzony jest ten TEST ? czegoś brakuje ? złe wpiski ? to niech ktos cos napisze jak jest zle? Bo sam już nie wiem. Myslałem ze bedzie większe zainteresowanie tym testem. No coz trudno nawet jezeli nikt sie nie bedzie wpisywał to i tak dokoncze test do konca.
A teraz coś z innej beczki to moje początki na siłce czyli ponad 7 lat temu hehheh
Brawo za dobre podejscie ale jak dla mnie troche tego za duzo ale skoro Tobie to odpowiada to ok kazdy musi sam poznac swoj organizm i wiedziec czy takie ilosci nie zaszkodza
Swietny test oby tak dalej powodzenia
Ps. z ciekawosci na jakim AWFie studiujesz i jaki kierunek ?
Nie przejmuje się już detalami bo one i tak nic nie znacza Debiuty ? może kiedyś
Szacuny
1
Napisanych postów
789
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
8038
w Rzeszowie magisterke robię teraz ostatni rok przedemną. Ogolnie po tych studiach mogęu czyc w szkole ale moge takie coś poje.... :D nie bede sie użerac z gówniarzerią wystarczy mi to co przezyłem na praktykach hahah !
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Tescik fajny - sledze go z ukrycia xD
Prowadz go do konca :P Ja mam problemy ze zjedzeniem 3,5k kcal, a ty wciskasz w siebie 5k kcal i jestes glodny ? lol
Zmieniony przez - mariuszowy w dniu 2009-09-16 11:09:28
Szacuny
0
Napisanych postów
27
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
2614
Siema
No ja tez z tych co tylko czytaja i malo sie udzielaja ale regularnie tu zagladam i wszystko O.K. Ale skoro juz tak dopytujesz sie co mozna by poprawic/zmienic w tym tescie to Ci podpowiem ;)Zapodaj raz na jakis czas filmik z Angel jak cwiczy na silce a gwarantuje ze ogladalnosc i odzew forumowiczow gwaltownie wzrosnie ;D
Pozdro
Silnym jest ten, kto zwycięża innych. Wielkim jest ten, kto przezwycięża samego siebie.