WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Krata na lato - według - RafalRRRR

temat działu:

Po 35 roku życia

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 80704

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 623 Wiek 38 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 11640
RafalRRRR

No to o 18 w samochód i 300km do Warszawy... Jeszcze myślałem o tabacie, ale byłem o 22 w hotelu i sobie darowałem...

Jestem juz po spotkaniach zaraz wracam na Katowice. Trening już dzisiaj zrobiłem . Na szybkiego .

Pozdro

ojoj przegapiłam
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 549 Napisanych postów 7987 Wiek 49 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 99207
Nie bardzo masz juz w czym ciac, kilogram, dwa to juz absolutnie maks. Czyli mozesz powoli szampana do lodowki wkladac, akuratnie zaraz pojawia sie truskawki, bedzie komplet ;)

Aktualny dziennik: http://www.sfd.pl/_DT_Xzaar._Triathlon,_cel_Double_IronMan_2017_-t1018057-s340.html

Cele 2016:

1. Sieraków Triathlon dystans 1/4 IM - http://triathlonsierakow.pl - 28.05.2016 - 02:34:12
2. Challenge Venice dystans IM - http://www.challenge-family.com/challenge-venice/ - 05.06.2016 11:47:48
3. Challenge Poznań ME dystans IM - http://challenge-poznan.pl - 24.07.2016 11:35:22
4. Ironman 70.3 Gdynia - http://ironmangdynia.pl/pl/ - 07.08.2016

...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 64 Napisanych postów 4465 Wiek 28 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 84866
A mie sie zdaje przyjacielu, ze znowu masz lekkiego dola i stad takie pitolenie o zwalnianiu i robieniu dla siebie. Teraz to juz ni chuya, publika oczekuje kraty itd. Moge Ci wkleic karnego kvtasa na otrzezwienie, chcesz?
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 623 Wiek 38 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 11640
Kapitan Wodka
publika oczekuje kraty itd.

na mokro
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11203 Napisanych postów 52089 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
Nie mam doła, ba mam motywacje do dalszej pracy, ale się tak nie spinam , ot co :), Aga, next week znowu wawa , truskawki i szampan będzie w sam raz
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11203 Napisanych postów 52089 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
Kopia z dziennika:

09.05.2013 - DT

Menu:

Trening:

Opis:

Menu:

Nie ma co pisać. Cheat day, od godziny jakoś 14-22
Fot brak.

Trening:

Zrobiony o godzinie 10, siłownia PRO, stolica.

Rozgrzewka - 10 minut bieżni w tempie 10km/h
Przysiady ze sztangą na karku - jakoś mi nie poszło. Od 3 serii jakoś się "bałem". Obawy polegały na tym, iż nie wiedziałem czy wstanę . W 4 serii wrzuciłem 100kg, po 2 powtórzeniach siły było jeszcze na 1-2, ale j.w. Muszę pomyśleć o siłowni, gdzie jest miejsce do siadów z zabezpieczeniem. Na koniec dobiłem jeszcze jedną serię regresem. To tak, aby nie mieć nerwa, że trening zmaszczony.
Wejścia/zejścia - wybrałem wyższy podest niż to ma miejsce w domu. Bardzo mnie styrało to ćwiczenie. Ciężary były: 0/7,5/10/15 na rękę. Dobrze poszło.
MCNPN - poszło bardzo dobrze.
Wspięcia na palcach - nie chciało mi się na sztandze. Akurat znalazłem takie urządzenie do łydek. Pierwszy raz robiłem na czymś takim. Bardzo dobrze skatowałem łydki .
Wyciskanie sztangi sprzed głowy - poszło w miarę ok. W 3 serii robiłem już swoim maxem (wcześniej jakoś 5 powtórzeń robiłem w ostatniej serii). Dlatego też nie spodziewałem się dobrego wyniku w ostatniej serii. Barki dobrze dostały.
Unoszenie ramion bokiem stojąc - bardzo dobrze poszło. Ostatnia seria to chyba najwięcej jak udźwignąłem. Progres jest.

Zadowolony byłem z treningu. Cały mokry za sprawą spalacza, intensywnego treningu jak i słabej klimy w siłowni
DOMS's niemiłosierne mam do dzisiaj .

Suplementacja:

Rano na czczo kreatyna 5g, Thermo Shred x3, Cissuss x1, Po treningu kreatyna 5g, Cissus x1. Spalacza już potem nie brałem, bo kawki powchodziły ;)

...
Napisał(a)
Ekspert
Kopia z dziennika:

10.05.2013 - DNT - Aeroby

Menu:

Opis:

Menu:

Wszystko zgodnie z planem. Smacznie tak wrócić po śmieciowym żarciu .

Fotki 1, 2, 3, 4:

Aeroby:

31 minut w tempie 10,80 km/h. Leciałem po dworze, obok synowie na rowerach. To przez nich takie tempo słabsze . Muszę się wziąć za starszego syna, bo kondycje ma słabą. Miałem biec 40 minut, ale już nie dało rady, bo co chwila sie musiałem zatrzymywać, aby czekać na "ogon".

Suplementy:

Rano na czczo kreatyna 5g, Thermo Shred x3, Cissus x1, przed aerobami BCAA 5g, Thermo Shred x3 godzinę przed bieganiem, po biegach Cissus x1.

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 1643 Wiek 40 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 19133
Pierwsza fotka miski świetna

Czacha albo maska gazowa od razu na myśl przychodzi, czyli jakiś danger a tu takie dobre żarcie :)
...
Napisał(a)
Ekspert
Albo jak ten ze Strasznego filmu
...
Napisał(a)
Ekspert
Wrzucam filmik do oceny z dzisiejszego treningu:

Ostatnia seria MC, 140kg, uchwyt przemienny.
Ciężko było, tylko 4x zrobiłem. Pierwszy raz taka waga

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Krata na lato wedlug Kapitana Wodki

Następny temat

Krata na lato według - Muzzy17

electro
Polecane artykuły