strumykfajnie tak sobie razem cwiczycie
Tak, w takich momentach, to nawet wygląda na to, że jesteśmy z jednej planety i mówimy tym samym językiem
Gofry są stąd.
https://www.sfd.pl/Ciasteczkowo__jaglane_GOFRY-t1082277.html
Natomiast ja osobiście odkryłam, że ten olej z przepisu, to nie do ciasta gofrowego, tylko do smarowania gofrownicy
Smarowanie gofrownicy tłuszczem, dokładnie, pędzelkiem, umożliwia wyjęcie gofra w kształcie gofra, nie zaś okruchów - to jest dla mnie wielkie odkrycie, bo ja nigdy gofrów nie robiłam, nie widziałam jak się robi, a żyłam w przekonaniu, że można wszystko bez tłuszczu usmażyć*.
* nie dotyczy gofrów Gofry potrzebują tłuszczu
Na gofrach resztka jogurtu greckiego i borówek amerykańskich - to co było przed resztką wyżarł Młody.
Dodatkowo sos czekoladowy Hershey's - następnym razem będą ładniejsze mazaje, bo dopiero otworzyłam i nie wiedziałam, że aż tak mocno leci..
Jeśli Hershey's to najlepszy psedoczekoladowy sos, to ja nie wiem.. No da się zjeść, no nawet trochę czekoladowy jest, ale żeby to orgazm kulinarny był to
Będę kombinowała z Vitafiber, z tego też jakąś polewę czekoladową można wykombinować .. Chyba ..
Zmieniony przez - deja vu w dniu 2016-07-20 15:30:38
Reaktywacja czy falstart? http://www.sfd.pl/[BLOG]deja_vu-t1099661-s119.html#post-18195840
"Jeszcze nie jest ze mną tak żle, żeby robaki zaczynały mlaskać na mój widok, kiedy jadę wózkiem po łące..." nie moje tylko Sebastiana Fitzka z "Pasażera 23", ale sobie pożyczyłam.