[...] nerkowców lub migdałówhttp://potreningu.pl/articles/1506/smieciowy-produkt-ktorym-zajadaja-sie-sportowcy-wierzac-ze-jest-zdrowy. Podbij tłuszcze do 100 gram zamień pierś na udka , podroby , szynkę wieprzową , schab , wołowinę i ryby jak śledź , makrela , łosoś . Posiłek przed treningowy bym zmienił jeśli trenujesz rano spróbuj może na noc [...]
Witam, dieta LC a ty pijesz Bulka? Nie lepiej wykorzystać produkty naturalne. Mięso z piersi z kurczaka również zamieniaj np. na udka, wieprzowinę, ryby Itp pozdrawiam
posilki takie jak piers z kurczaka 200g/ losos 200g/ panga/ udka kurczaka 300g z koscia/ 4-5 jajek z 100g ryzu/kaszy - po treningu wiecej ww i przed a na pierwsze dwa posilki mniej i na noc z twarogiem mniej, do 3 posilkow tzn z rana dwa i na noc lyzka oleju lnianego lub 30 g pestek slonecznika, 3 posilek jest przedtreningowy, 4 potr.
udka moga byc (najlepiej bez skory) najekonomiczniej wyjdziesz na tym jak bedziesz kupował całe tuszki kurcząt - jak ktos pisal wyzej podroby drobiowe tez polecam (watrobka, serduszka) sa dosc tanie i dobre (ale tylko na cieplo :)
Moim zdaniem taka ilość siemienia i chia może być wyzwaniem dla układu pokarmowego. Tłuszcze to nie tylko ziarna i oleje. Dodaj bardziej tłuste mięsa - nie tylko jałową pierś z kury (udka chociażby, wątróbkę), jajka, masło. Olej na którym smażysz tez należy wliczać - on nie ekspiruje.
Tłuszcze minimum podbij na 80 gram , zamiast piersi lepszym wyjściem dla Ciebie będą udka, podroby , szynka wieprzowa. Dodaj także ryby do jadłospisu jak np. śledź,makrela czy łosoś. Pozdrawiam
Bialka jest tak duzo ze wzgledu na to, ze przy tej diecie chce zaczac swoj pierwszy cykl na saa. Tluste miesa czyli moze byc mielone, udka, palki z kurczaka, karkowka? Ryby nie chce dodawac poniewaz mam obrzydzenie od dziecka i tego juz nikt nie zmieni :) Moge dodac tluszcze jeszcze w postaci jakis orzeszkow do sniadania i kolacji ? Ewentualnie w [...]
Jak udka będziesz robił be skory, to zdejmowanie tłuszczu z rosołu możesz sobie darować. Wrzuć wszystko w kalkulator, potem podziel na ilość porcji która Ci wyszła i tyle. Czy dodasz do kalkulatora wodę czy nie, to już bez znaczenia.
Jak udka będziesz robił be skory, to zdejmowanie tłuszczu z rosołu możesz sobie darować. Wrzuć wszystko w kalkulator, potem podziel na ilość porcji która Ci wyszła i tyle. Czy dodasz do kalkulatora wodę czy nie, to już bez znaczenia. A gdy dodam przepis wraz z wodą i np naleje 355ml to zamiast dodać 1 porcje tylko 355ml to będzie miało to jakieś [...]
Tak j/w zobacz cene np szynki i kurczaka, jak pierś droga są jeszcze udka, Ja bym nei mógł chyba trenować z pełnym żołądkiem, a organizm jeszcze traci energię na trawienie tego.
[...] da pozmieniac, tzn, by dostarczac wiecej bialka itp, ale musze zuzyc to co mam w domu ;), ale bardzo beda mile widziane propozycje zmian, zebym wiedzial co kupowac. na pewno udka zamienie na piersi z kurczaka lub indyka, ser poltlusty na chudy, dorzuce wiecej orzechow, ale zamienie je na archaidowe, moge? czekam na sugestie i poprawe tego co [...]