Specjalny gulasz chankonabe, który zawiera różne rodzaje mięsa, warzywa i tofu. Więcej informacji znajdziesz http://japanese.lingualift.com/blog/what-sumo-eat-wrestlers-diet/
No wlasnie ja mialem ta forme z codziennym gotowaniem A co najlepiej bedzie smakowac z ryzem? bo taki sam ryz np z jajkiem to chyba nie zabardzo chyba wybiore ten gulasz ale poczekam jeszcze na inne propozycje
Nie da się powiedzieć, jeden zje łyżkę na noc, inny omleta rana sobie posmaruje. Co do wołowiny zależy jaka część, rostbef, polędwica, antrykot idealnie się nadają na stek udziec już będzie twardszy i można go zmielić na burgery czy jakiś gulasz zrobić.
[...] smażonymi warzywami, kurczak w sosie tikka masala (przepis od nas z forum), rybę w galarecie, sałatkę krabową z kolosalną zawartością kopru, sałatki na zimno z tuńczykiem/łososiem/makrelą, serek wiejski z masłem orzechowym twaróg ze śmietaną i szczypiorem, domowa pizza z toną mięsa, kotlet bity w panierce z ziemniakami, gulasz z serc drobiowych
Nie wrzucaj gotowego produktu jak gulasz wołowy, tylko ilość mięsa. Chleb ogranicz, nabiał daj pełnotłusty, albo półtłusty, nie dawaj smażony filet, tylko mięso z piersi z kurczaka....świeże warzywa wrzuć, nabiałdo ograniczenia, tłuszcze do podbicia, kalorii moim zdaniem na start bardzo mało.
no ja chodze do babuni na obiad a tam jest roznie kotlety schabowe/z piersi/gulasz/placki ziemniaczane/zupa szczawiowa/zupa pomidorowa do tego ziemniaki lub ryz/kasza czy powinienem unikac ktorys z wyzej wymienionych produktow? I czy moge sobie pozwolic od czasu do czasu na jakies sliwki w czekoladzie czy paczki (raz w tyg.) Do obiadu zawsze jest [...]
[...] kiedy głód mnie dopadnie.Przekąska: orzeszki niesolone arachidowe, czasem, bardzo rzadko pistacje, bób, owoce. kolacja: najczęściej fasolka czerwona, biała, soczewica, gulasz z mięsa wieprzowego, kurczaka z ryżem, ziemniaki, mięso, np. ryba łosoś, jaja sadzone, kurczak, kalafior. bardzo rzadko raz na miesiąc pizza. Czasem zdarza mi się, [...]
[...] wiejska, jęczmienna perłowa, pęczak. Mięso np.: pierś z kurczaka lub indyka(smażę bez panierki, ponieważ jak nasiąknie od kaszy, to staje się niesmaczna) , udko z kuraka,gulasz z łopatki. Tylko teraz robi się coraz cieplej i trzeba szybko zjeść co by się nie zepsuło ;) PS Aaa ! I czasami narucham też jakiejś surówki %-) Zmieniony przez - [...]
supre w jakich ilościach ? pierwszy raz bym to brał. i odrazy po ostanim dece wejsc na supre czy jak ? greg rozpisz Zmieniony przez - Gulasz w dniu 2006-08-13 22:50:11
Najprostsze to burgery, gulasz, steki, bitki wołowe najprostsze rozwiązania są najlepsze w przypadku wołowiny, bo to tak dobre mięsko, że szkoda z nim kombinować na tyle, żeby zgubić jego smak :-)