2200??
to ja jem 2400 i leci, a ważę w tej chwili 92kg, Ty ważysz coś koło 120-130 o ile dobrze pamiętam, no to przynajmniej 30kg więcej...
nie żreć mniej, tylko ruszać się więcej

z tym że na obecne wyniki u mnie nie patrzcie bo jak ktoś śledzi to wie że od 2 tygodni było słabo zarówno z dietą jak i treningami dlatego nic nie zeszło praktycznie

bubel dobrze by było, żeby właśnie okołotreningowo te węgle jednak były, no chyba że jesteś na przemyślanym LowCarb, ale nie sądzę, a 2,5 białka to o wiele za dużo, daj 2,1-2,2 - to spokojnie wystarczy, albo i nawet 2g/kmc
warzywa przed i po treningu to nie jest dobre wyjśćie, bo w tych posiłkach potrzebujesz konkretnych źródeł energii a nie błonnika, więc owszem - dużo warzyw, ale nie okołotreningowo, wiadomo coś tam można do smaku wciąć, ale nie żeby traktowac to jako zamianę za np. kaszę
a co do cyców to jest najgorzej i wątpię żeby to się szybko zmieniło, ja teraz będę właśnie wywalał jak najwięcej węgli i zobaczymy, może to poskutkuje

za jakieś 2 miesiące powinno być z 7-10 centów w pasie mniej to i może z cyców coś zejdzie

--== GAINER TEAM ==--