Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
...
Napisał(a)
kurcze już sam nie wiem w jaki sposób przetworzyć cyca z kuraka aby był znowu zjadliwy. powinienem go jakoś przyrządzić ale nie mam ochoty na żadnego kuraka którego już zrobiłem. muszę coś w tym kierunku pomyśleć, a póki co zamiast kuraka wiejski serek.
...
Napisał(a)
Wszystko zależy od przyprawy bubel, musisz potestować, najlepiej włożyć do kaftaniku kurczaka razem z pokrojonymi: marchwią oraz selerem i włączyć piekarnik niech się dusi
Ja od tygodnia zjadam mięsko z uda kurczaka bo tanio wychodzi, 7zł za kg ;P

Ja od tygodnia zjadam mięsko z uda kurczaka bo tanio wychodzi, 7zł za kg ;P
''Wino czyni ubogiego bogatym w fantazje, a bogatego biednym w rzeczywistość''
***Platon***
...
Napisał(a)
dzisiaj na szybko na teflonowej usmażyłem sobie kuraka z przyprawą kebab shoarma. Już bardzo dawno nie smażyłem mięska, fajne smakuje.
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
...
Napisał(a)
Udka z kurczaka? :D a patrzałeś co się bardziej opłaca? 20g białka z piersi czy 20g białka z udka? :P bo mi się wydaje że z piersi.
Bubel co do tego ćwiczenia to ja mam 'bramkę' na siłowni, łapiesz jednorącz uchwyt opierasz łokieć na ławce, albo na jakimś stojaku i wykonujesz ruch jakbyś siłował się na rękę, wzmacnia to przyczep łokciowy.
Zawsze miałem właśnie z tym problem na francuzie strasznie bolało, przy siłowaniu piątkowym z kumplami potem zdychałem tydzień.
A teraz już nie mam tego problemu, niekiedy troszkę zaboli na siłowni, ale to sporadycznie i po kilku sekundach mija, a kiedyś to siedziałem i prawie płakałem.
:D
Bubel co do tego ćwiczenia to ja mam 'bramkę' na siłowni, łapiesz jednorącz uchwyt opierasz łokieć na ławce, albo na jakimś stojaku i wykonujesz ruch jakbyś siłował się na rękę, wzmacnia to przyczep łokciowy.
Zawsze miałem właśnie z tym problem na francuzie strasznie bolało, przy siłowaniu piątkowym z kumplami potem zdychałem tydzień.
A teraz już nie mam tego problemu, niekiedy troszkę zaboli na siłowni, ale to sporadycznie i po kilku sekundach mija, a kiedyś to siedziałem i prawie płakałem.
:D
...
Napisał(a)
bubel, jak Ci się pierś z kurczaka nudzi to krój ją w kosteczkę, przyprawiaj na miliardy sposobów (np. ziołowo-chrzanowy, a innym razem paprykowy, a jeszcze innym po seczuańsku).
Co do motywacji, jeśli ja łapałem doła, to zawsze kupowałem sobie Mens Health i patrzyłem na te wszystkie modele i jakoś łapałem motywacje - ja też tak bede wyglądać!
Trzymaj się, ja też ważyłem ponad 130kg :)
Co do motywacji, jeśli ja łapałem doła, to zawsze kupowałem sobie Mens Health i patrzyłem na te wszystkie modele i jakoś łapałem motywacje - ja też tak bede wyglądać!
Trzymaj się, ja też ważyłem ponad 130kg :)
Do your best!
...
Napisał(a)
drodzy odwiedzający mój dziennik zapraszam na stronkę:
https://www.sfd.pl/Kuraka_BARBECUE__najlepsza_możliwa_potrawa_z_kuraka-t595268.html#post2
Gdzie podałem przepis na najlepszego kuraka na świecie.
https://www.sfd.pl/Kuraka_BARBECUE__najlepsza_możliwa_potrawa_z_kuraka-t595268.html#post2
Gdzie podałem przepis na najlepszego kuraka na świecie.

...
Napisał(a)
dzisiaj zakupiłem suple. poszło się ***ać 150zł. Zakupiłem białko Activlaba 750g truskawka, i bcaa Activlaba w proszku o smaku lemon. To drugie to straszne ohydztwo.
...
Napisał(a)
JA bcaa odpuszczam, za drogie to g****. ;f Ile dałeś za Activlaba 750? ja za 2kg dałem 110zł ;)
...
Napisał(a)
Ja nie mam mięśni i dlatego Bcca również odpuściłem, co innego jak będę się redukował po cyklu masowym 

''Wino czyni ubogiego bogatym w fantazje, a bogatego biednym w rzeczywistość''
***Platon***
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
ocencie Meine pleine :)
-
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8