Nie ma takich zmian,których my nie możemy wnieść!
...
Napisał(a)
Novus:oczywiście,że tracą.Nawet na logike wychodzi,ze jak tu orzechy czy rodzynki smażyć ?Ja tez jem osobno(do owsianki,nie omleta).Niby są to składniki omletów ale dziwie sie,ze ich zjadaczom nie przeskadza takie przetwarzanie.
...
Napisał(a)
ponawiam pytanie
12,1 g na 100 g jabłka to węgiel, jeśli mam jabłko 143 gramowe to mam tam 12,1/100 * 143 węgla? czy liczymy 12,1/100 razy waga części jadalnej/zjedzonej ????
kk3 nie mam pojęcia co ty napisałeś, nie mam problemów z matematyką (twoją tak), tylko nie wiem jak się liczy skład jabłka tzn z ogryzką czy bez, podałem konkretny przykład, ile jest węgla w jabłku 143 gram
12,1 g na 100 g jabłka to węgiel, jeśli mam jabłko 143 gramowe to mam tam 12,1/100 * 143 węgla? czy liczymy 12,1/100 razy waga części jadalnej/zjedzonej ????
kk3 nie mam pojęcia co ty napisałeś, nie mam problemów z matematyką (twoją tak), tylko nie wiem jak się liczy skład jabłka tzn z ogryzką czy bez, podałem konkretny przykład, ile jest węgla w jabłku 143 gram
...
Napisał(a)
A moim zdaniem troche dużo błonnika.Chyba,ze jesteś na redukcji to ok
Nie ma takich zmian,których my nie możemy wnieść!
...
Napisał(a)
Przerwa w mojej szkole trwa 20 minut, ryż jem ponad 20 minut a dochodzi do tego pierś.
co zrobić z tym suchym ryżem ? bardzo wolno mi wchodzi
co zrobić z tym suchym ryżem ? bardzo wolno mi wchodzi
...
Napisał(a)
Panowie zostało 5 białek jaj z ciasta zbliża mi się pora kolacji co proponujecie mi z tego z komponować?
...
Napisał(a)
kr4x kup jakis sos, np taotao albo w realu ostatnio znalazlem bardzo dobre chilli
...
Napisał(a)
Kr4x zrób sos z jogurtu naturalnego i czosnku lub prszecieru pomidorowego i przypraw....
patriot88 zmisksuj z twarogiem i oliwą i da na patelnie
patriot88 zmisksuj z twarogiem i oliwą i da na patelnie
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
Poprzedni temat
Dieta redukcyjna.
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- 299
- ...
- 300
Następny temat
Uzupełnienie 10 wskazówek żywieniowych
Polecane artykuły