DIETA
dieta to podstawa, jest to dla mnie oczywiste
nie bez powodu lubię przesiadywać w
Odżywianiu
zapotrzebowanie wyliczyłem na jakieś 2500 kcal, przy treningach 3 razy w tyg + jakieś wf’y i inne duperele
białko na stałym poziomie
wliczam roślinne
wartości tłuszczy i ww będą się zmieniać
ww wtedy kiedy są potrzebne
z insuliną wolę być ostrożny
w dzień treningowy nadwyżka ok.500
w dzień bez treningu ok. 300
proporcje między kw. tłuszczowymi mniej więcej 1:1:1
warzywa oczywiście jem, ale nie wpisuję do diety i nie wliczam do bilansu
tak to dokładnie wygląda..
Dzień nietreningowy
B T W
I - 41/12/98
owsiane - 120 g
wpc - 30 g
miód - 20 g
jogurt - 100 g
II-22/31/0
pierś - 100 g
olej z orzechów włoskich - 30 g
III - 30/34/7
wpc - 100 g
orzechy włoskie - 50 g
IV-33/33/2
5 jaj
masło - 10 g
V - 36/39/0
sery (tłuste, różne - brie, żółty, mozzarella itd) - 150 g
VI -22/11/4
serek wiejski/twaróg
2,6 ; 2,3 ; 1,6
184,161,110
kcal 2600
Dzień treningowy
I - 41/12/98
owsiane - 120 g
wpc - 30 g
miód - 20 g
jogurt - 100 g
II-22/31/0
pierś - 100 g
olej z orzechów włoskich - 30 g
III - 30/34/7
wpc - 100 g
orzechy (jakaś mieszanka) - 50 g
IV przed treningiem - 43/4/104
wpc - 100 g
ryż brązowy - 150 g
V po treningu - 32/2/115
pierś - 100 g
ryż biały - 150 g
VI -22/11/4
serek wiejski/twaróg
2,6 ; 1,3 ; 4,7
181,92,329
kcal 2900
Zmieniony przez - Volcanodon w dniu 2009-04-11 10:27:22