...
Napisał(a)
Co można dodać do batoników proteinowych z płatków owsianych,żeby były twardsze i się nie rozpadały ?
...
Napisał(a)
To może napisz jak je robisz. Przejrzałeś już tematy o batonikach w dziale kuchnia
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Robię według tego przepisu https://www.sfd.pl/Owsiane_batoniki_z_jabłkami_i_cynamonem-t1005455.html
...
Napisał(a)
zacznij od wywalenia jabłek.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
a jabłko nie nabrało zbyt wiele wody? odcisnąłeś?
**********************************
w cateringach 7 dni i więcej na spokojnie
Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2015-09-30 08:51:58
**********************************
buzk4ile czasu moze lezec w lodowce mieso smazone? mam na mysli robienie pojemniczkow z zarciem do pracy, hermetycznie zamkniete.
w cateringach 7 dni i więcej na spokojnie
Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2015-09-30 08:51:58
...
Napisał(a)
przecwskazań żęby smażyć na maśle 82% nie ma. prawda??a czy długość smażęnia ma znaczenie?zawsze rano robie omleta z jajek i warzyw na maśle,patelnia jest sotsunkowo mała więc zanim zetnie się i nada do przerzucenia na drugą strone troche czasu minie ogień jest dość duży
...
Napisał(a)
Do omleta akurat się nada, możesz klarowane sobie kupić.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
anubis84Do omleta akurat się nada, możesz klarowane sobie kupić.
ok dzieki za odp,
a co do oliwy. robie gotowana kapuste z kurczakiem i pozniej chce dodac lyzke dwie oliwy to lepiej jak wszystko ostygnie?czy mozna dodac pod koniec gotowania?
...
Napisał(a)
Chciałbym kontynuować wcześniejsze pytanie."Co można dodać do batoników proteinowych z płatków owsianych,żeby były twardsze i się nie rozpadały?" https://www.sfd.pl/Owsiane_batoniki_z_jabłkami_i_cynamonem-t1005455.html Jabłka zastąpiłem bananem i jest trochę lepiej ale nadal się rozlatują. :(
...
Napisał(a)
a spróbuj dać 1/3 mniej. ja robiłem i z jabłkami i bananami i wychodziły eleganckie
ps, a dałeś im wystygnąć??
Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2015-10-01 19:48:38
ps, a dałeś im wystygnąć??
Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2015-10-01 19:48:38
Poprzedni temat
Ciasto miodowo-orzechowo-jabłkowe / Deser Sfd
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- ...
- 269
Następny temat
Chleb żytni z orzechami włoskimi i laskowymi na zakwasie
Polecane artykuły