SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PORADY W DZIALE KUCHNIA SFD - czyli pojedyncze pytania na temat gotowania cz.2

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 247610

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17707 Napisanych postów 132171 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460727
Takie życie, np pierś kurczaka przed usmażeniem waży 100g po usmażeniu to już będzie ok 60g, ryze kasze makarony, nabierają wody i zwiększają objętosć wagę, znowu mięso podczas obróbki traci wodę ale btw liczy dla 100g nie usmażonej piersi

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 2730 Wiek 30 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 78145
Czy jeżeli w papryce czerwonej w środku są czarne pestki to jest ona dobra? Bo często mi się to zdarza, ze papryka jest ok, zadnych plam czegokolwiek, nie śmierdzi tylko te pestki mnie wlasnie zastanawiaja
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 81 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 1118
Czy można 1/2 razy w tygodniu w diecie na masie wziąć pod uwagę jakąś zupe, np.pomidorowa +ryż i pierś do tego. Wyliczając kcal wychodzi nawet obiecująco.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
takie pytania to tu www.sfd.pl/POJEDYNCZE_PYTANIA_VOL._18-t1072890-s187.html ale normalnie dobra zupa nie jest zła
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
zadając to pytanie sam sobie odpowiedziałeś









zioekt
takie pytania to tu www.sfd.pl/POJEDYNCZE_PYTANIA_VOL._18-t1072890-s187.html ale normalnie dobra zupa nie jest zła







https://www.sfd.pl/Pytania_do_Ani__Dietetyk_SFD-t1084322.html 




aczkolwiek poczekajmy co Anubis na to


Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2015-09-03 19:45:32

Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2015-09-03 19:46:08
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17707 Napisanych postów 132171 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460727
Ale ze co ja mam się w sprawie zupy wypowiedzieć, w/w juz zostało powiedziane dobra zupka nie jest zła, np pomidorowa z żeberkami czy krupnik, póki buraczki świeże to jakiś barszczyk, botwinkowa czy szczawiowa z jajkami.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 2730 Wiek 30 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 78145
fighter7
Czy jeżeli w papryce czerwonej w środku są czarne pestki to jest ona dobra? Bo często mi się to zdarza, ze papryka jest ok, zadnych plam czegokolwiek, nie śmierdzi tylko te pestki mnie wlasnie zastanawiaja


up
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17707 Napisanych postów 132171 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460727
nie wiem u mnie zawsze białe są

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
No cóż ,jak nic się z nią innego nie dzieje to usuń pestki i już,przecież i tak się ich nie używa, ale faktycznie jezcze też na czarne nie trafiłam

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 2730 Wiek 30 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 78145
to chyba tylko ja mam takie szczescie :) no cóz skoro tak, to bede jadl je dalej
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Ciasto miodowo-orzechowo-jabłkowe / Deser Sfd

Następny temat

Chleb żytni z orzechami włoskimi i laskowymi na zakwasie

WHEY premium