You know I'm born to lose, and gambling's for fools,
But that's the way I like it baby,
I don't wanna live forever.
...
Napisał(a)
Podpowie ktoś jak zrobić coś w stylu kremu czekoladowego na bazie słodzika i kakao ?? :D
...
Napisał(a)
Ja do placków robię cos takiego: 50g gęstego jogurtu naturalnego + czubata łyżeczka kakao + rozkruszony słodzik i energicznie mieszamy az do wchłonięcia słodzika. W smaku bomba a wykonanie proste :D
...
Napisał(a)
1:1 woda z odzywką,dodajesz kakao i słodzik i finito
Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html
...
Napisał(a)
Myślę na zakupem większej paczki orzechów
Mam na oku kilogramową paczkę włoskich, łuskanych orzechów za 42 zł. Myślicie, że warto?
Szczerze to nie chce mi się co 4-5 dni chodzić do sklepu po paczkę orzechów tym bardziej, że czasem zapomina mi się kupić... :P
Cenowo wydaje się dość atrakcyjnie jeśli wziąć pod uwagę, że 100g opakowanie włoskich z firmy Bakalland potrafi kosztować 9.99 zł :)
Mam na oku kilogramową paczkę włoskich, łuskanych orzechów za 42 zł. Myślicie, że warto?
Szczerze to nie chce mi się co 4-5 dni chodzić do sklepu po paczkę orzechów tym bardziej, że czasem zapomina mi się kupić... :P
Cenowo wydaje się dość atrakcyjnie jeśli wziąć pod uwagę, że 100g opakowanie włoskich z firmy Bakalland potrafi kosztować 9.99 zł :)
...
Napisał(a)
BrontiMyślę na zakupem większej paczki orzechów
Mam na oku kilogramową paczkę włoskich, łuskanych orzechów za 42 zł. Myślicie, że warto?
Szczerze to nie chce mi się co 4-5 dni chodzić do sklepu po paczkę orzechów tym bardziej, że czasem zapomina mi się kupić... :P
Cenowo wydaje się dość atrakcyjnie jeśli wziąć pod uwagę, że 100g opakowanie włoskich z firmy Bakalland potrafi kosztować 9.99 zł :)
Jeśli chcesz to kup, większa paczka zawsze wychodzi taniej
Cena koło 40zł/kg łuskanych włoskich jest okej
ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html
"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."
...
Napisał(a)
Musisz mieć sprawdzonego dostawce by te orzechy mu nie leżały gdzieś na składzie i będą potem zatęchłe, w tej cenie 40 zł normalnie na bazarku chodzą.
Bakland ma akurat jedne z droższych orzechów ja nieraz w kerfurze kupuje po 100g nerkowca, włoskie z 5 zł.
Bakland ma akurat jedne z droższych orzechów ja nieraz w kerfurze kupuje po 100g nerkowca, włoskie z 5 zł.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Witajcie panowie i panie, kupiłem sobie Kleik ryżowy znacie jakies fajne przepisy ? bo gufno znalazłem u wujka google ;/
...
Napisał(a)
Ja znam super przepis na ciasteczka Możesz też zagęszczać tym kleikiem sosy zamiast mąką
Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html
...
Napisał(a)
znalazłem dużo ale wszystko mega duzo fatu posiada, a mi to sie nie podoba :( daj przepis :P
gdzieś widziałem mega budyń z kleikiem wpc i chyba kakao ale nie moge znalezc, do zagęszczania to wiem
Zmieniony przez - arstorn w dniu 2015-06-07 19:58:12
gdzieś widziałem mega budyń z kleikiem wpc i chyba kakao ale nie moge znalezc, do zagęszczania to wiem
Zmieniony przez - arstorn w dniu 2015-06-07 19:58:12
...
Napisał(a)
Budyń bananowy z prażonymi migdałami:
1 dojrzały banan,
1 łyżeczka masła
1 czubata łyżka mielonych migdałów
1 płaska łyżka kleiku
200ml mleka
Banana pokroić w kostkę. Masło roztopić w rondelku, wrzucić migdały i prażyć - mieszając, aż się zarumienią; dodać banana i podsmażać. Gdy banan będzie miękki - wlać mleko i doprowadzić do wrzenia, dodać kleik i energicznie wymieszać.
1 dojrzały banan,
1 łyżeczka masła
1 czubata łyżka mielonych migdałów
1 płaska łyżka kleiku
200ml mleka
Banana pokroić w kostkę. Masło roztopić w rondelku, wrzucić migdały i prażyć - mieszając, aż się zarumienią; dodać banana i podsmażać. Gdy banan będzie miękki - wlać mleko i doprowadzić do wrzenia, dodać kleik i energicznie wymieszać.
Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html
Poprzedni temat
Ciasto miodowo-orzechowo-jabłkowe / Deser Sfd
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- ...
- 269
Następny temat
Chleb żytni z orzechami włoskimi i laskowymi na zakwasie
Polecane artykuły