...
Napisał(a)
z kaszo podobnych produktów najlepsza jest JAGLANA robiona na mleku z dodatkiem rodzynek + slodzik, petarda, moglbym godzinami jesc ze smakiem, powaga
...
Napisał(a)
pany polecacie jakas fajny mix warzyw do blendera ? do ryzu i kurczaka ;) albo przeis na surowke w blenderze z jogurtem naturalnym lub majonezem
Zmieniony przez - kobraa w dniu 2014-09-22 13:41:34
Zmieniony przez - kobraa w dniu 2014-09-22 13:41:34
...
Napisał(a)
w blenderze to nie bo wyjdzie papa, warzywa na patelnie możesz sobie zrobić, najprościej, sałata pomidor i jogurt naturalny.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
co do ketchupu to wersja na slodziku tez jest jakąś opcją ewentualnie musztarda z mala ilością ww
...
Napisał(a)
Chce zrobić taki sos paprykowo - pomidorowy. 3 papryki zetrę na tarce na drobnych oczkach a pomidora przecisnę przez sito. Wszystko przełoże do garnka. Ile to gotować żeby warzywa nie straciły za bardzo wartości? Czym doprawić? Sól i pieprz wystarczy? Gotować to pod przykryciem czy bez?
...
Napisał(a)
paprykę możesz podsmażyć i póżniej podgotować z pomidorkiem, 5 min styknie nawey
...
Napisał(a)
Witam, dzis robiłem pierwszy raz piers z kurczaka na patelni (zawsze w piekarniku robilem) ale niestety dalem na patelnie tłuszcz bo gdybym nie dal to dymilo by się strasznie z patelni i caly dom by zaśmierdziało, i na dodatek mięso moglo by się przykleić. Czy jak bym mial patelnie z teflonem to tez musiał bym tam dawac olej lub maslo aby nie dymilo się z niej podczas podgrzewania oraz zeby mięso się nie przyczepilo???
...
Napisał(a)
Jak dasz na max płomień to sie będzie dymiło ;) ja smażę na 1/3 palnika i jest git
...
Napisał(a)
czemu ''niestety'' tłuszcz ? co jest w złego w smażeniu na tłuszczu ;d ? oczywiscie bardzo istotne na jakim, niektóre będą się dymić szybko, a niektóre prawie w ogóle
albo możesz PAMem spryskac
albo możesz PAMem spryskac
...
Napisał(a)
Co to za różnica jaki tłuszcz ? już nie przesadzajcie. Jak sie wyleje 3 krople i rozsmaruje pędzelkiem po patelni to nic sie nie stanie. Tyle gówien siedzi w dzisiejszym jedzeniu ze smażenie na szklance kujawskiego nie będzie groźne
Co do dymienia: smażę na kujawskim, oliwie, rzepakowym, kokosowym, słonecznikowym i nigdy mi nie dymi
Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-09-29 23:04:20
Co do dymienia: smażę na kujawskim, oliwie, rzepakowym, kokosowym, słonecznikowym i nigdy mi nie dymi
Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-09-29 23:04:20
Poprzedni temat
Ciasto miodowo-orzechowo-jabłkowe / Deser Sfd
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- ...
- 269
Następny temat
Chleb żytni z orzechami włoskimi i laskowymi na zakwasie
Polecane artykuły