SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PORADY W DZIALE KUCHNIA SFD - czyli pojedyncze pytania na temat gotowania cz.2

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 248582

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Miszczak, czeste uchylanie piekarnika to jednak tez ciagla zmiana temp. lepiej tego tez unikac

A takie mielone wyjda jak najbardziej,tylko ryz powinien byc ugotowany i dodane jajca zeby calosc sie ladnie skleila inaczej wszystko Ci sie rozpadnie podczas smazenia.

Zmieniony przez - Malinowa w dniu 2014-06-18 10:16:21

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 89 Wiek 37 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 30610
Czy rozdrobniony na proszek, suchy ryż to mąka ryżowa?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 68 Wiek 35 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 2368
Da rade zrobić spód ciasta do pizzy z mąki żytniej? Macie jakiś sprawdzony przepis?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 47 Napisanych postów 3856 Wiek 30 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 15965
Piter88x Priv
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Kabu-tak., Pitu- uzyj wyszukiwarki,naprawde sporo tego w dziale

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17704 Napisanych postów 132186 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460792
piter88x tak samo jak z innej mąki, przepisów jest troszkę na spody, dziewczyny z ladies np robią spody brokułowe.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 244 Wiek 28 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 6471
mam polędwice z indyka polecicie co fajnego moge z niej zrobic? (grekar albo inni mistrzowie czekam na rady :) )
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
jaka waga tego kawałka ? to można by coś upiec
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 244 Wiek 28 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 6471
335 g :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
no cóż, potraktuj ją jak pierś z kurczaka w takim tazie.

ostatecznie możesz stestować w sosiku czimiczuri posmakował mi ostatnio.

podsmaż lekko posoloną pierś i zalej sosem:
posiekaj pęczek pietruszki, daj kolędre, oregano, posiekaj szalotke, ząbek czosnku, papryczkę chili, oliwe, sok z cytryny, troszkę octu winnego albo jabłkowego, sól, pieprz

duś na patelnicy z 10 min
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Ciasto miodowo-orzechowo-jabłkowe / Deser Sfd

Następny temat

Chleb żytni z orzechami włoskimi i laskowymi na zakwasie

forma lato