SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PORADY W DZIALE KUCHNIA SFD - czyli pojedyncze pytania na temat gotowania cz.2

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 247706

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 11149 Napisanych postów 51569 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Ubic białka, dodać do budyniu a później podgrzać? Dobrze rozumiem? I ile bialek na 2 budynie (40 gramowe). Może jeszcze jakieś alternatywy?

Zmieniony przez - Avenger Daxll w dniu 2014-06-14 00:13:40
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 43 Wiek 29 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1374
Kurdele pany, wczoraj dostałem PAM no to cały podjarany zrobiłem sobie na nim kurczaka tylko tyn kurczak potem śmierdział strasznie :/ A za to przed chwilą zrobiłem sobie placuczki owsiane i co nie smierdziały ! Pyszne ! Ma ktoś PAM i sie wypowie ? :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 11149 Napisanych postów 51569 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Zwykłe tortille pszenne przejdą jako kolacja :P ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
same? nie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 11149 Napisanych postów 51569 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Nie nie oczywiście z kurakiem, kukurydzą, fasolą, papryką i tzatzikami na jogurcie naturalnym :D

Jednak chodzi mi o sam fakt oczyszczonej mąki pszennej :D

Zmieniony przez - Avenger Daxll w dniu 2014-06-14 18:53:03
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
nie widzę przeciwwskazań żadnych.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94927 Napisanych postów 364912 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1670438
kurak był widocznie starty dlatego śmierdział

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Avenger, ciezko powiedziec, moze ze 4 bialka, sama odpuszczam sobie budyn na redu, lepiej pokombinowac juz z ciastami z platkow owsianych lub ciemnej zytniej maki , z jakimis owocami itd., ale jak sie uprzesz to cos tam Ci wyjdzie

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 11149 Napisanych postów 51569 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
No i już po konsumpcji, ważne ze smakowało :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 22 Wiek 38 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 5389
Robiłem mleczko kokosowe z kokosa (1 kokos, woda z kokosa + woda zwykła do 500ml) metodą mokrą (rozrobnienie na maxa kokosa z wodą i wyciśnięcie przez gazę). Po nocy w lodówce rozdzieliło się coś bardzo białego od czegoś mniej białego. Domyślam się, że mleczko rozdzieliło się na olej i wodę (olej u góry). Ten niby olej miał konsystencję twardego masła, w palcach od razu się topił. Teraz pytanie - czy ten "olej" nadaje się do smażenia i jest to to samo co sklepowy olej kokosowy nierafinowany?
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Ciasto miodowo-orzechowo-jabłkowe / Deser Sfd

Następny temat

Chleb żytni z orzechami włoskimi i laskowymi na zakwasie

WHEY premium