MASA MASA MASA
...
Napisał(a)
kuchnia to jeden wielki experyment, sprawdz to. aczkolwiek myslę, że będą za suche. kombinuj, bo przez neta nie ocenie konsystencji Twojego ciasta
...
Napisał(a)
daj może mniej wody i dodaj troche jogurtu naturalnego (po to by nie były suche). Może za krótko też je smażysz. Pamiętaj, by ciasto dawać na rozgrzaną patelnie i smażyć na małym gazie
...
Napisał(a)
ide dzisiaj do kina ma ktoś pomysł co można sobie wziąć do pochrupania zamiast popcornu? xD
...
Napisał(a)
Ja to bym z orzechami wjechał kupił nerkowece, przyprażył na patelni, dodał miodu, skarmelizował i om om om
Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-02-25 08:23:34
Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-02-25 08:23:34
...
Napisał(a)
Dobry sposob do ciecierzyca wczesniej ugotowana, posypana przyprawami i upieczona w piekarniku
Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html
...
Napisał(a)
Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html
...
Napisał(a)
Wiem, że pytanie może się wydawać banalne, ale nigdy wcześniej nie przyrządzałem tego dania.
W jaki sposób gotować ryż na mleku?
I czy można do tego dodać odżywkę białkową? I jeśli tak, to w którym momencie (zastanawiam się, czy dodanie do gotującego się mleka jest dobrym pomysłem, czy lepiej poczekać, aż trochę ostygnie).
Dzięki za pomoc.
W jaki sposób gotować ryż na mleku?
I czy można do tego dodać odżywkę białkową? I jeśli tak, to w którym momencie (zastanawiam się, czy dodanie do gotującego się mleka jest dobrym pomysłem, czy lepiej poczekać, aż trochę ostygnie).
Dzięki za pomoc.
Hard work & dedication
...
Napisał(a)
Gotuj normalnie na wolnym ogniu, oby to się nie przyjarało. Odżywkę daj po ugotowaniu
Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-02-26 10:11:54
Malinowaciecierzyca
Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-02-26 10:11:54
Poprzedni temat
Ciasto miodowo-orzechowo-jabłkowe / Deser Sfd
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- ...
- 269
Następny temat
Chleb żytni z orzechami włoskimi i laskowymi na zakwasie
Polecane artykuły