Szacuny
11150
Napisanych postów
51597
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
Astral
nono, placki owsiane rox! polecam je piec :) tak, tak piec w piekarniku. idealna opcja jesli ktos sie boi tłuszczu i nie chce mu sie skrobac patelni później :)
skrobać patelni po plackach owsianych? jeszcze mi się nie przydarzyło, a moje doświadczenia w kuchni są mizerne :D na patelni zostaje tylko reszta oliwy.
Szacuny
1
Napisanych postów
99
Wiek
28 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
1416
Myślicie że mając praktycznie zerowe pojęcie o odżywianiu lepiej wziąć się za samodzielne układani diety (+pomoc forumowiczów) czy może jednak warto zainwestować w te płatne układanie diety przez specjalistów SFD? Dodam że jestem wybredny w jedzeniu więc ciężko pewnie będzie mi ułożyć coś sensownego
Chodzi mi o dietę dla konkretnej grupy krwi... Czy lepiej wrzucać na talerz konkretne mięsiwo mimo wszystko? Zależy mi na diecie na masę, nie chodzi tu wiadomo o prozdrowotne "katowanie się" zdrowymi produktami
Szacuny
11150
Napisanych postów
51597
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
jeżeli chodzi o mnie, to większość produktów, które jem jest na liście zakazanych dla mojej grupy krwi, a czuje się świetnie od urodzenia i masa idzie ;)
Szacuny
0
Napisanych postów
82
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
900
na diecie low carb węgle wcinałem tylko na śniadanie, (płatki owsiane lub chleb żytni ciemny) no i okołotreningowo 50g przed i 50 g po treningu (ryż, kasze) Redukcja poszła mi sprawnie no i na brzuchu coś już widać ale chciałbym aby ten kaloryfer był bardziej widoczny, ale żeby masa już nie uciekała. Da się to zrobić tak żeby np przed treningiem 50g węgli a po treningu 100 g? zwiększyć ilość węgli okołotreningowo w celu przyrostu masy, i dodanie do treningu split interwałów w celu palenia fatu. było by cos z tego?