Szacuny
3
Napisanych postów
112
Wiek
35 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
2179
panowie na czym smazycie te placki? ja uzywam oliwy ale chcialbym uniknac uzywania tluszczu podczas smazenia tych plackow, macie jakis sprawdzony patent?
robie je wieczorem na 2 dni sniadan, wychodza mi 3 patelnie (14-15 plackow), a do tego idzie naprawde sporo oliwy..
"All I know is the choices we make dictate the life we lead"
Szacuny
17
Napisanych postów
3288
Wiek
33 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
22932
Właśnie wcinam. Wyszły ok, zmieliłem płatki owsiane. Tak myślę, że zamiast oliwy na patelnię można ją posmarować smalcem, wtedy wejdzie do 1g tłuszczu ze smalcu i tak się go nie odczuje.
Szacuny
0
Napisanych postów
97
Wiek
29 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
2167
Zrobiłem :) Dodałem również trochę rodzynek i wiórków kokosowych oraz łyżkę kakao, bo nie miałem cynamonu :D aaa i zaje***** smakuje z masłem orzechowym
Zmieniony przez - steeler w dniu 2012-02-14 13:50:22
Szacuny
0
Napisanych postów
198
Wiek
30 lat
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
4885
Jak chcecie żeby wam wyszło więcej to nasączcie płatki w wrzątku i poczekajcie aż płatki nasiąkną na maxa ze 100g wyszło mi 10 sporych placuszków :) Dżem malinowy ^^ mhmm pychaa
Szacuny
1
Napisanych postów
1643
Wiek
38 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
19133
Pyszne!!! Raz zrobiłem i dziewczyna mnie męczy żebym robił, wczoraj razem robiliśmy tylko z dodatkiem rodzynek, jestem pewny że będę korzystał z przepisu. SOG :)