...
Napisał(a)
ja nie polewa oliwa na goracy teflon wylewam cala mase przykrywam malutki ogien i zerkam co pare chwil podnoszac pokrywke i wycieram ja szmatka bo para sie osadza i znow przykrywam potem potrzasam delikatnie jak widze ze juz git to zsuwam na talerz i potem lapka na druga strone,mi sie jeszcze nigdy nie rozwalil
...
Napisał(a)
Ja daje je po teflon :-] przykrywam pokrywką i super sie przypiekaja 0 tłuszczu ;)
...
Napisał(a)
Dzis zrobilem troche mi nie wyszlym pod wzgledem estetycznym, ale smak byl jak najbardziej ok ;), dalem 150g owsianych 3 jajka troche cynamonu 3 lyzki miodu i na pol surower byly nawet pyszne , sog
...
Napisał(a)
ja też robię bez tłuszczu i nic się juz teraz nie rozpada,dobre są z żurawiną,jabłkiem i cynamonem,z odżywką białkową też robiłam bananową,ale nie były tak dobre,bo smak białka ogólnie nie podchodzi (zachciało mi się bananowego bialka )
moje serce i umysł będą pchać mnie do walki,gdy ręce i nogi będą zbyt słabe...
http://www.sfd.pl/temat621220
...
Napisał(a)
a ja dałem "troche" za dużo mleka, i koniec konców zalałem mlekiem i zjadlem jako zwykłą owsiankę z jajkiem w składzie
Poprzedni temat
Sałatka a'la Gyros
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- ...
- 79
Następny temat
Surówka
Polecane artykuły