Czego potrzebujemy:
- 140 g twarogu półtłustego
- 1 małe jajko
- 30 g suchej kaszy manny
- 1 łyżeczka erytrytolu
- 10 g oleju kokosowego
- 20 g Cherry in jelly
Jak przygotować:
Twaróg, jajko, kaszę, erytrytol mieszamy w misce - ja dokładnie zagniatam widelcem. Masę zostawiamy na kilka minut. Mokrymi rękami formujemy kulki i układamy na rozgrzanym na patelni tłuszczu. Smażymy na niedużym ogniu około 5 minut z każdej strony. Idealnie komponują się owocami w żelu.
Wartości odżywcze:
Cała porcja to 440 kcal.
Białko 32,4 g, Tłuszcze 20,7 g, Węglowodany 32,5 g.
Smacznego!
Jestem pod wrażeniem Twoich umiejętności, wszystko wygląda tak apetycznie.
Dziewczyna ma talent, i robi to z pasją :-)
Akurat kostka Twarogu jest to jutro będę testować.