Czego potrzebujemy:

Jak przygotować:

Twaróg, jajko, kaszę, erytrytol mieszamy w misce - ja dokładnie zagniatam widelcem. Masę zostawiamy na kilka minut. Mokrymi rękami formujemy kulki i układamy na rozgrzanym na patelni tłuszczu. Smażymy na niedużym ogniu około 5 minut z każdej strony. Idealnie komponują się owocami w żelu.

Wartości odżywcze:

Cała porcja to 440 kcal.

Białko 32,4 g, Tłuszcze 20,7 g, Węglowodany 32,5 g.

Smacznego!

Komentarze (3)
angelisa

Jestem pod wrażeniem Twoich umiejętności, wszystko wygląda tak apetycznie.

0
skorupski

Dziewczyna ma talent, i robi to z pasją :-)

0
nataszka20

Akurat kostka Twarogu jest to jutro będę testować.

0