SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Amstaff91/dziennik motywacyjny/str.37

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 38844

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1491 Wiek 12 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 10039
amstaff- tu wiele ma problem czasowy- stad kombinowanie z jakością i posiłkami- suszona wołowina z czymś przed treningiem- wiele białka, a nie zamula żołądka, i NAUCZ SIĘ JEŚĆ W PRACY, co z tego ze o 17.30 kończysz??
zjedz przed treningowy o 16. NIC nie jest ważniejsze od miski- wbij to sobie na najbliższy miesiąc, potem można pokombinować z minimalnymi odstępstwami odstępstwami

u mnie też zasada 3-4 h nie istnieje, i chudnę, pewnie jakby istniała chudłabym szybciej, coś za coś, tak jest z każdą zasadą

a. wystarczy że będziesz biegła jak człowiek (do tempa kobiety dojdziemy za miesiąc)

a good plan today is better than a perfect plan tomorrow
---------------
II etap redukcji-http://www.sfd.pl/Margot:_uparta_i_zmotywowana_wg._cortuni_-t739823-s43.html#post8 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 1449 Wiek 43 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 13082
Tak jak pisze margot - zjedz posiłek w pracy. U mnie też zasada 3-4 godzin nie istnieje, szczególnie jeżeli robię trening w domu o 21 i ostatni posiłek jem o 23. I rano wstaję na ssaniu. I wracamy do przygotowywania żarła "wczoraj" na "całe dzisiaj". Znika kłopot pt. "wracam z pracy i zanim ugotuję to mija tyle a tyle".

A woman is like a tea bag. You never know how strong she is until she gets into hot water.

http://www.sfd.pl/W_poszukiwaniu_zaginionej_talii__k_rol_k-t764731-s17.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 295 Wiek 33 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 5412
Ok, w takim razie będę kombinować Z tym, że to moje jedzenie w pracy jest na zasadzie - jem, bo muszę. Chociaż mi się cofa, bo nie dość, że mięsiow, którego nie lubię, to zimne, bo nie mam gdzie podgrzać, a i tak noszę w garnkach trzymających ciepło (zapomniałam nazwy) i jeszcze zawijam w sreberko
Czekam z utęsknieniem na powrót do domu, bo w końcu zjem coś fajnego, ciepłego i domowego.

margot77 a co z tym tempem?

Zmieniony przez - Amstaff91 w dniu 2011-10-13 13:42:34
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 816 Wiek 35 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 25473
Amstaff, mój sposób na indora jest taki: kupuję gotowe sznycle z fileta, rozbijam troszkę na płasko tłuczkiem, sypię solą i pieprzem, potem w jajeczko i w tarty parmezan. I na rozgrzane masełko na teflon, aż się serek zacznie topić i rumienić No jak tego nie przełkniesz to ręce załamię Pyszota!

Trzymam kciuki dalej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 295 Wiek 33 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 5412
Spróbuje wszystkiego, byleby pokochać indyka

A powiedz no mi, da się parmezan czymś zastąpić

Zmieniony przez - Amstaff91 w dniu 2011-10-13 15:04:43
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 753 Wiek 45 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 8894
Amstaff91 a czemu chcesz zamieniać parmezan?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 295 Wiek 33 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 5412
A bo nie chce zaczynać przygody z żółtymi serami, nawet w śladowych ilościach. Wolę odrzucić całkiem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
4nn Instruktor Sportu
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 18856 Wiek 37 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 105215
Jak jesz chleb, to zawsze można upiec mięso i pokroić na grubsze plastry. Do tego sałata, masło i masz kanapkę. To samo dodawanie drobno pokrojonego mięsa do warzyw.

"Don't let go, Never give up,
It's such a wonderful life"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 816 Wiek 35 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 25473
Tego parmezanu nie jest dużo, na 100 g sznycel starczy 1 łyżka właśnie chodzi o parmezan, dodaje fajnego smaku
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1491 Wiek 12 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 10039
Amstaf tempo?? ślimaczysz, podkręć trochę to się zrównasz z innymi Ladies i będziesz biegła ramie w ramie, kobiece tempo jest daleko szybsze, ledis niewiele kto potrafi dotrzymać kroku (chyba ze inne ladies)

jedzenie w pracy- znów się kłaniają dwa działy które masz do przejrzenia, można wymyślić tysiąc rożnych potraw do jedzenia na zimno, na szybko, w pracy, z pudełeczka,

ty laska, czy ty w ogóle LUBISZ JEŚĆ?? bo może ty masz jakieś małe ED??? na pewno masz jakieś skrzywienie w podejściu,

jak dla mnie się umartwiasz koleżanko na własne życzenie- nikt nie każe ci jeść tego czego nie lubisz, ale sama musisz wykminić jak jeść to co ci pasuje, nie lubisz mięsa?? na plaster je wciągasz- jedź strączki,
WSZYSTKO ZALEŻY OD CIEBIE i co sobie ugotujesz/ zrobisz

ja się nie mogę doczekać tego co sobie zaplanowałam, i porażki wszystkich diet polegały na tym ze nie mogłam jeść tego co chciałam, na co w danym momencie miałam ochotę, jakby mi ktoś teraz powiedział że mam jeść coś czego nie chce, a co wiem zę mogę w bilansie zastąpić czym innym....na boga, nie mamy pięciu lat....

wytłumacz czemu nie chcesz sera żółtego jeść?/ parmezan ma mnóstwo białka, jak nie lubisz mięsa to takie wyjście jako urozmaicenie do sałatki jest jak najbardziej si, ale do nabiału raczej nikt ciebie tutaj nie będzie zmuszał

Ann ma rację- najzwyklejsza kanapka też wchodzi w grę

czekam na wypiski z potraw które ci się spodobały i z mięśni

a good plan today is better than a perfect plan tomorrow
---------------
II etap redukcji-http://www.sfd.pl/Margot:_uparta_i_zmotywowana_wg._cortuni_-t739823-s43.html#post8 

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Poprawa sylwetki

Następny temat

Od czego zaczynacie dzień?

WHEY premium