Szacuny
0
Napisanych postów
2084
Wiek
39 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
8275
ja sie musze podszkolic z miesa bo jej prawie tylko same cyce, chuda wolowina to jaka? tzn. z łoptki czy z czego.. nie znam sie na tym... jak czasem widze mielona to ona ma tam takie biale kropki to chyba ni chuda... jakie mieso jest jeszcze chude?
elaine dieta ładnie
ty masz trening miedzy 1 a 2 posiłkiem jak tak to moze tak zostac a jak nie to lepiej zeby nie bylo za wielu tluszczy po treningu
no i zero slodyczy
Szacuny
9
Napisanych postów
16752
Wiek
37 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
67661
hehehe zero, zero ( to nic, że tak często to powtarzam:D). Ostatnio jest ok:) Wracam na dobrą drogę hehe. Ja mielonego mięska nie kupuję, no chyba, że widzę jak je mielą:D Co do treningu tak, mam między 1 a 2 posiłkiem:)
co do wołowinki to chuda z tego co wiem jest ligawa, stek z udźca np, polędwica. To przynajmniej kupuję:)
Szacuny
0
Napisanych postów
2084
Wiek
39 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
8275
poledwica to to cudo ktore widzialam za 78 zł ostatnio ?? za KILOGRAM??!! mazenia nie wygrałam w totka a ligawa to niby co nie widzialam stek z udzca moze gdzies mi przemknol (a tak wogole to boje sie sklepow miesnych po tych telewizyjnych nagonkach)
Szacuny
9
Napisanych postów
16752
Wiek
37 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
67661
hehe, ja kupuję w sprawdzonym sklepie, świeżutkie zawsze. Owszem polędwica jest droga, ale raz na jakiś czas można zaszaleć, zamiast batoników uzbiera się akurat na troszkę mięcha:)
Szacuny
0
Napisanych postów
2084
Wiek
39 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
8275
wlasnie patrzalam ile ma tluszczu i sporo... ale podczas grilowania tluszcz sie topi to jak wliczamy to do bilansu odejmujemy cos z tluszy czy zostawiamy np cale 7g na 100g miesa ?
-----
kiepska ze mnie kucharka
radosuaf otwierałes tego linka ?
Zmieniony przez - _kavva_ w dniu 2009-04-21 17:18:18
Szacuny
9
Napisanych postów
16752
Wiek
37 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
67661
kavva hehe ja gotować lubię:D co też nie jest za dobre:D
rado :) spokojnie, dlatego nie zmienię tego:) Pamiętam o tym, by tłuszczy nie dodawać do przedtreningowego, zresztą, źle by mi się ćwiczyło po tym:)
pewnie coś się tego tłuszczu wytopi, ale ja bym raczej wliczała.
haha w tym linku nic nie ma:D
Zmieniony przez - elaine w dniu 2009-04-21 17:25:54
Szacuny
33
Napisanych postów
10257
Wiek
43 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
42828
Link się źle skopiował .
Pamiętajcie, że to jest tłuszcz przeciętnie w 100g. Jeśli poodcinacie białe fragmenty itp., to będzie go na pewno mniej. Spójrzcie na ilość tłuszczu w 100g tuńczyka w sosie własnym i 100g tuńczyka w oleju. W pierwszym przypadku jest 0g, w drugim 9g. A teoretycznie przy idealnym osuszeniu mięcha (np. ręcznikiem papierowym) powinno być to samo, prawda?