Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

!!! TWOJA CHWILA PRAWDY 19 !!!

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 434114

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MarcelQ Instruktor SFD
Ekspert
Szacuny 418 Napisanych postów 20242 Wiek 38 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 171137
Nie badz pudzian taki skron ponad 70cm w udzie to juz kopyto dobre

" I pamietaj szacunek to wszystko "

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 866 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 26410
Shitman, siła robi wrażenie :O

Pudzian bardzo dobra noga, trzymam kciuki na debiutach.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
I coś ode mnie, masa pełną gębą, ostatni miesiąc.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Sorry za jakość zdjęcia, na tel o wiele lepiej się to prezentowało.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 37 Napisanych postów 250 Wiek 35 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 16509
Zaniżę ostro poziom, trenuję mma i siłownia jest dla mnie jedynie dodatkiem więc szału nie będzie, ostatnio skupiam się na kondycji i wytrzymałości ze względu na kontuzję kręgosłupa odrzuciłem ćwiczenia które go najbardziej eksploatują.Obecnie na offie od półtora miesiąca wcześniej przez około 3 miesiące leciał test solo około 100-150mg tygodniowo, wiem że mało ale idealnie pasowało to do moich celów, gdyż nie chciałem bardzo zwiększać wagi a dokonac czegoś w rodzaju rekompozycji przy poprawieniu parametrów siłowych i wydolnociowych.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 37 Napisanych postów 250 Wiek 35 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 16509
Dodam że fotki robione były na zimno jakieś pół godziny po przebudzeniu czyli koło 17 , po odespaniu nocki i małych zakupach i na pusty żołądek więc nie dziwcie się że tak płasko to wyszło
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 384 Napisanych postów 9627 Wiek 48 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 133473
Niepotrzebnie tak się tłumaczysz, bo jest naprawdę konkretnie

Trzy miłości życia: dzieci, siłownia, żona...... no może dzieci, żona i siłownia

ZAJRZYJ i jak możesz to POMÓŻ
http://www.sfd.pl/KruQ__prośba_o_pomoc-t996105.html

Mój dziennik:

http://www.sfd.pl/KruQ__wakacyjny_recomp,_aktualne_foto:_str._122_-t977745.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Hekade TEAM SFD
Ekspert
Szacuny 392 Napisanych postów 12822 Wiek 30 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 107749
pro... mega masa wielgaśne bary !

Lalkowicz: nie tlumacz się, wygląda to elegancko, a biorąc fakt ze trenujesz mma jest naprawde zayebiscie

Zmieniony przez - Hekade w dniu 2013-12-05 00:25:29
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 458 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 17503
pro szeroko, nawet bardzo, ciekawe jak to sie bedzie prezentowac po wycince

lalkowicz dobra sylwetka pod sw, widac gestosc i dojrzalosc miesnia, tak trzymac ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 841 Napisanych postów 13753 Wiek 52 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 127271
Bratku , nie tłumacz się, bo jest zaj**iście. Chudzielec się zrobiłeś

Bardzo ładnie i estetycznie się to prezentuje, ale włożyłeś w to dużo pracy i opłacało się. Gratuluję sylwetki
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

odblok + tribulus

Następny temat

Boląca nerka

Spalanie
Polecane artykuły