?t=5m22s
od 5:22
Zmieniony przez - miczelx w dniu 2016-02-08 17:04:44
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
Ilość wyświetleń tematu: 433351
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
Patryk1337A jak to jest z "szkodliwością" takiego jedzenia, wysokokaloryczne posilki, tłuste w dodatku tluszcz zwierzecy, w dodatku mala ilosc tych posilkow.. podroby maja duzo cholesterolu zlego.. Jak wychodzi zdrowotnie taka dieta? Ktos cos?
Czy moze nie liczy sie czystosc jedzenia a efekty ?:P
miczelxgdybym teraz zdecydowal sie na powot na wegle to robie to samo tj, wegle na maxa, a tluszcz na minimum wiec o smazeniu nie byloby mowy.
hando1Mówię o smażeniu jako o procesie który przebiega w najwyższych temperaturach w porównaniu do alternatywnych metod(reakcje Maillarda). Od dawna mówił się o smażeniu jako o najgorszym sposobie obróbki termicznej. Nie mówię o odtłuszczaniu czy dotłuszczaniu posiłku.
"Kulturysta" amator który stara się trzymać dietę i zdrowo odżywiać to smaży pewnie może z 5x do roku a przechodząc na tłuszczówkę zaczyna smażyć 500x do roku. Jak dla mnie kwestia bardzo ważna. Albo przyjmujemy, że smażenie szkodzi albo nie? Jeżeli szkodzi to na tłuszczowce będę sobie 500x do roku szkodził co mi się nie podoba dlatego szukam wyjaśnienia lub usprawiedliwienia :)
NIGDY SIĘ NIE PODDAWAJ!!!
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
Nasz sklep
Mega promocja
Podobne tematy
Artykuły