Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)
210/500/150
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe
prop+wino
Opisz swój plan treningowy
split 5x/week
Cel cyklu
masa
Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia
on deca enen
Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)
15-17
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)
tycia
Stan zdrowia
dobry
Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia
porostu
Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
1
Napisanych postów
330
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
36508
Witam mam problem jestem on (deca enen już z 1.5 miesiąca) i obwody stoją sam nie wiem może deca to nie deca ale test tez by zrobił robotę a jest ok bo robiłem badania (enen 500mlg/week deca 400mlg/week). Jadłem B 210 W 450 T 100 teraz od 1.5 tygodnia jem B 210 W 500 T 150 i jedynie trochę brzuch bardziej wydęty a obwody dalej nic. Ćwiczę 5x w tygodniu Poniedziałek klata+bic Wtorek barki+tric Środa nogi+brzuch Czwartek klata+barki Sobota plecy+ciągi, duże partie po 5 ćwiczeń małe 4 4x8-10 tylko w czwartek typowo siłowo 12 serii po 3-4 powtórzenia barki 5-6. Proszę o jakaś podpowiedz bo nie wiem co robić dołożyć kalorie , może mało białka (zwierzęcego jest ze 150)?
Szacuny
1
Napisanych postów
330
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
36508
lecę z planem Doriana z 3 tygodnie wcześniej była mniejsza intensywność ale większa objętość polecę jeszcze z 2-3 tygodnie i wtedy można coś zmienić(nie wydaje mi się żebym się przetrenowywał teraz)
Szacuny
1576
Napisanych postów
56736
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
264394
Dieta wygląda dobrze. Zrób badania czy towar nie jest lewy. Na poprzedniej bombie szło jak trzeba?
Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.
Szacuny
1
Napisanych postów
330
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
36508
wcześniej robiłem redukcje i było git, test jest pewny bo robiłem badania co do deca to podobno nie da się sprawdzić badaniami bo prolaktynę może podbić ale nie musi to co radzicie?
dołożę wyniki
[K99] estradiol 423,9 norma 28-156
estradiol(jedn.tradyc.) 115,72 norma 7,63-42,6
testosteron >52,05 norma 9,9-27,9
tsh 4,54 norma 0,27-4,2
prolaktyna 99,52 norma 98-456 przed cyklem było 318 daje 1/2 tabsa cabasera
Zmieniony przez - artek999 w dniu 2016-02-01 11:29:36
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
prolkę raczej w 95 % wybija to i u Ciebie powinien być ten problem Aleks dobrze pisze inny trening, intensywność, przerwy między seriami, mniej bądź więcej powtórzeń itd.
Szacuny
1
Napisanych postów
330
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
36508
ok zmienię dece mam arimidex ile go dać radzono mi żeby 1/4 tabsa co 5 dni a co do treningu jaką zmianę proponujecie bo od tygodnia dołożyłem po 1 ćwiczeniu żeby zwiększyć objętość
Szacuny
1576
Napisanych postów
56736
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
264394
Ari to ari, exe to exe. Dawkowanie również będzie inne.
Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
3842
Napisanych postów
18899
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
207753
Trening zmienilby dosc bardziej radykalnie- inne cwiczenia,inne laczenie grup miesniowych oraz zwiekszyc intensywnosc Ari daj 1/4 tbl co 3 dni przez pierwsze 2 tyg pozniej 1/4 raz w tyg i zrob poziom estro
Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie