[...] jakoś wcześniej ich nigdy nie widziałem w biedronce. Najeść się tym nie najesz ale na przekąskę mogą być. 40g za 2 coś bodajże. chyba wybierasz najdrozszy z dostepnych gulaszow jesli chodzi o wolowine. jakoscia wcale nie lepsza od wolowiny z leclerca czy tesco za 18zl-20zl/kg a tu placisz za paczkowanie nie wiadomo po co ;-) zreszta jesli [...]
ja oliwe w biedronie zawsze 0.7l chyba 11zł, dziś zayebisty pstrąg tęczowy 19.90zł za kg, ładny świeży wołowina krojona na gulasz idealnie czysta, czerwona 14zł za 500g Zmieniony przez - kamils31 w dniu 2013-01-22 14:06:02
po usmażeniu ten tatar jak parówka w środku wygląda, ale z sokołowa ten gulasz wołowy z biedry jest dobry, nie mam porównania do innych bo wiele wołowiny nie jadłem :)
ja dzisiaj w biedronce kupiłem wołowine na gulasz tą z sokołowa za 22zł/kg, nie jest to stejkowa ale 3-5min z jednej i drugiej strony i zayebista mi wyszła
potwierdzam gulasz z biedry daje rady wiadomo są lepsze i gorsze kawałki zdarzy się ze trochę fatu jest ale w większości mięso ok tym bardziej ze cena bardzo przystępna co do schabu to oczywiście jak najbardziej nadaje się od czasu do czasu wieprzka też można wciągnąć polecam też poledwice z biedry
Malinowa, help! Potrzeba mi przepisu na przepyszne żołądki i wątróbkę! Gulasz z żołądków wychodzi mi taki se, a wątróbki jeszcze nigdy nie robiłam, a chcę się w tym temacie rozdziewiczyć %-) Pomożecie?
w to ja nie wątpię w ogóle!! gulasz, to ja uwielbiam, ino mi kurczę tego czegoś w nim brakuje... no dobra kobity, to ja spróbuję tej wątróbki w weekend...raz kozie śmierć! najwyżej z limem chodzić będę... z przesolonym ryżem mi sie jakoś upiekło, druga taka sposobność się już pewnie nie powtórzy %-)
No to ja poszłam za spamowym ciosem i właśnie kupiłam serce z młodego byczka %-) Zaraz będę za przepisami szukać. Gulasz to wiem, że można, ale pan hodowca też bardzo zachwalał pieczone w całości
alhambra, steki trzeba krótko smażyć, jak Ci nie podchodzi takie podchodzące ciut surowym (wyobrażam sobie, że po wege to szok może być), to szkoda dobrego mięsa, kup coś tańszego i jakiś gulasz, bitki, zrazy czy coś