Felcor Można smażyć, lecz najlepiej żeby to nie było ostry ogień. jeśli chodzi o krótkie smażenie do 10 minut to może być Oliwa, jeśli dłuższe to masło klarowane, olej kokoswy Można przyrządzić smaczne i dietetyczne potrawy nawet na dietetycznym grillu Np. ryba w folii i tak wliczamy do diety źródła tłuszczu wszystkie :) romekromek tak
To nie rozumiem , jak smaze na tej oliwie i piszecie , że traci ona na wartości to jak wkoncu mam to liczyc ? Liczyć wgl tą oliwe ze tłuszcz daje dodawac do bilansu czy nie ?? http://potreningu.pl/kobieta/artykuly/1927/najlepsze-tluszcze-do-smazenia tutaj napisane ze do smazenie oliwa jaknajbardziej , wiec mam mętlik w głowie i napiszcie wkońcu [...]
dzięki za odpowiedz:) Teraz bede sie zdrowo odzywial ;d a mam jeszcze pytanie. Opiekanie tostow w takim zamykanym tosterze odpada z jakiego powodu? W koncu to nie jest smazenie na oleju tylko pieczenie i to w dosc krotkim czasie ;p (moze wprowadzilem Cie w blad piszac tak w poprzednim poscie). Wiem, ze sie czepilem tych tostow, ale jestem ciekawy [...]
Nie Kazik. Na prawdę. Jak staje rano na miesiącu i obramiam termicznie dziennie ponad 500 kg pieczenie smażenie gotowanie to aż zapachem się zabija apetyt. Spróbuje. Nic się nie stanie