SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

vena/dziennik/6tyg.dla dołu start str.72 podsumowanie str.138

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 91122

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 14945 Wiek 40 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 56805
to jak czuwasz to napisz mi jak mam podchodzić do tego kurczaka
ważyć go przed czy po przyrządzeniu? i wtedy obliczać składniki

moje serce i umysł będą pchać mnie do walki,gdy ręce i nogi będą zbyt słabe...

http://www.sfd.pl/temat621220

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
obliques Zasłużona dla SFD
Ekspert
Szacuny 188 Napisanych postów 65575 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 188925
a odkąd sie cos liczy po przygotowaniu
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 14945 Wiek 40 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 56805
no ja wiem,ale zawsze do mięsa/ryb tak podchodziłam

moje serce i umysł będą pchać mnie do walki,gdy ręce i nogi będą zbyt słabe...

http://www.sfd.pl/temat621220

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
obliques Zasłużona dla SFD
Ekspert
Szacuny 188 Napisanych postów 65575 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 188925
ale wszelkie wartosci sa podane dla surowych produktow nie gotowych. jak tak zaczniesz filozofowac z woda to ci powiem ze ilosc wody, po, tez zalezy od sposobu przyrzadzenia
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 14945 Wiek 40 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 56805
no bo dla mnie było zawsze to nielogiczne,jeśli chodzi o mięso...że mam liczyć całość i wodę/wyciek brać do bilansu


czyli jak byłam na redukcji,gdzie jadłam 3-4razy kuraka niekiedy wołowinę/ryby to tak naprawdę miałam o około 30-40g białka więcej niż podawałam,bo moje porcje 70-100g to były już gotowe,a nie surowe

moje serce i umysł będą pchać mnie do walki,gdy ręce i nogi będą zbyt słabe...

http://www.sfd.pl/temat621220

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
obliques Zasłużona dla SFD
Ekspert
Szacuny 188 Napisanych postów 65575 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 188925
tak calosc, bo wszytsko jest usrednione.
z mojego doswiadczenia kurczaki biologiczne maja mniej wody niz fermowe, przyrzadzenie w niskiej temperaturze miesa prawie nie pozbawia go wody, podczas gdy w wysokiej wysusza.... itd itp
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 5889 Wiek 45 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 21012
ty juz nic lepiej nie mow stwarzaj choc blade pozory normalnosci
ciiiiiii

Pozbylam sie kota!!!!
---------------------------

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 14945 Wiek 40 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 56805
to jest prawda,bo te kupne piersi to jak się przyrządzi obojętnie jak duszenie/gotowanie/pieczenie to są bardziej suche, a raz na jakiś czas mama zamawia wiejskie kurczaki i to są wtedy piersi nie dosyć,że dwa razy większe to mięso soczyste,a jaki rosołek z takiej kury
właśnie tydzień temu kupiła chyba 4kurczaki,następne chyba dopiero w listopadzie albo grudniu




yoyo normalna to ja nie byłam nie jestem i nie będę
idealnie dzisiaj do mnie pasuje ten Twój CHAD

Zmieniony przez - vena84 w dniu 2009-09-21 22:46:36

moje serce i umysł będą pchać mnie do walki,gdy ręce i nogi będą zbyt słabe...

http://www.sfd.pl/temat621220

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
obliques Zasłużona dla SFD
Ekspert
Szacuny 188 Napisanych postów 65575 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 188925
no to chyba znow sie 100 burbeesow szyku
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 2926 Wiek 39 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 53926
Obli, zabijesz ją, to już starsza pani delikatnie mówiąc...

Meraviglia!

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

siła wyciskania

Następny temat

bareczki

WHEY premium