SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PORADY W DZIALE KUCHNIA SFD - czyli pojedyncze pytania na temat gotowania cz.2

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 248405

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 19 Napisanych postów 73 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1466
Mam takie pytanie. Potrzebuję wiedzieć ile waży filet z kurczaka po smazeniu. Czy waga się dużo zmienia i w która stronę. Na max 5g oleju lub wygole bez oleju. Wiem, zaraz będą odpowiedzi " to se usmaż i sprawdź. No ale nie mogę, potrzebuję wiedzieć teraz. Ktoś wie?

Glory Glory Man United!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Hekade TEAM SFD
Ekspert
Szacuny 397 Napisanych postów 12822 Wiek 29 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 107749
ktos tam pisał kiedyś że ze 100g zostałę około 60-80g fileta, zalezy gdzie kupisz
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11150 Napisanych postów 51579 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Czy waga się dużo zmienia i w która stronę.

yyyy że w sensie czy przybywa czy ubywa?

kolega wyżej już odp,ale takie pytania to bardziej tu: www.sfd.pl/POJEDYNCZE_PYTANIA_VOL._18-t1072890-s193.html 
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 95144 Napisanych postów 365346 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1671645
buzk4
Mam takie pytanie. Potrzebuję wiedzieć ile waży filet z kurczaka po smazeniu. Czy waga się dużo zmienia i w która stronę. Na max 5g oleju lub wygole bez oleju. Wiem, zaraz będą odpowiedzi " to se usmaż i sprawdź. No ale nie mogę, potrzebuję wiedzieć teraz. Ktoś wie?


róznie zależy czy wodą nastrzykiwane ale b/t/w/ i tak liczymy przed obróbką

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11150 Napisanych postów 51579 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Zakupiłem ostatnio masło sezamowe NutVita (ze sklepu SFD) i niestety wyczuwalna jest w nim nieprzyjemna goryczka.. Co mogę w takiej sytuacji uczynić aby ją zminimalizować? Jakieś porady?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 95144 Napisanych postów 365346 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1671645
do czego jego używasz ??

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11150 Napisanych postów 51579 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
No właśnie poszukuję zastosowania, bo samo bardzo średnio wchodzi przez ten smak..
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Tahini też jest gorzkie Poszukaj przepisów z tahini i podmień na masło

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11150 Napisanych postów 51579 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Tahini firmy Primavika nie jest gorzkie, i przez to sugerowałem się, że to masło będzie podobne w smaku - jednak się trochę rozczarowałem.. :(
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Zależy od stopnia uprażenia Natomiast już w hummussie czy w innych pastach jest prawie niewyczuwalne

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Ciasto miodowo-orzechowo-jabłkowe / Deser Sfd

Następny temat

Chleb żytni z orzechami włoskimi i laskowymi na zakwasie

forma lato