SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PORADY W DZIALE KUCHNIA SFD - czyli pojedyncze pytania na temat gotowania cz.2

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 249301

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17721 Napisanych postów 132231 Wiek 40 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1461020
Na elektrycznym pewnie wyjdzie na tradycyjnym jak wylejesz masę to przez kraty przeleci


Hekade wklej zdjecie budyniu
1

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1149 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
A nie ma z tylu przepisu żeby zajść mlekiem? Gotowy produkt to pewnie łącznie z mleczkuem
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 2619 Wiek 31 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 36108
budyń castello 100 0,3 0 0 85,8 347
gram białko tłuszcz węglowodany kcal
Tu masz makrosy dla czystego proszku budyniu bez cukru
1

Hard work & dedication

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 2619 Wiek 31 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 36108
Niestety źle mi wkleiło wartości
na 100 gram:
0,3g białka
0g tłuszczu
85,8g węgli
347kcal

Wpisujesz 35g i gotowe.
1

Hard work & dedication

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Hekade TEAM SFD
Ekspert
Szacuny 397 Napisanych postów 12822 Wiek 29 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 107749
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1149 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
W sumie z tym grillem tradycyjnym mam rozkmine jak zrobić tego placka w sumie można chyba dać na ameliniowej tacce < młotek >
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11150 Napisanych postów 51597 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
ale wtedy tego nie pomalujesz
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Podpłomyki świetne z grilla wychodzą Jaglaną na mąkę, zagnieść z gorącą wodą ,szczypta soli i uformować placki oooo

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17721 Napisanych postów 132231 Wiek 40 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1461020
U babci takie dawno temu wcinałem jak się makaron robiło to się brało kawałek i na blachę pieca się wrzucało, o był smak

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 27 Napisanych postów 688 Wiek 29 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 15338
widzę, że nie tylko ja tak jadłem jakie to było dobre...
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Ciasto miodowo-orzechowo-jabłkowe / Deser Sfd

Następny temat

Chleb żytni z orzechami włoskimi i laskowymi na zakwasie

forma lato