...
Napisał(a)
Są gdzieś dostępne w Polsce białka jaj w kartoniku/butelce plastikowej? Wiem że ostatnio w Tesco pojawiła się Newella ale mi chodzi o płynne białko z jaj. Za odpowiedź dziękuję :)
...
Napisał(a)
Na pewnym serwisie aukcyjnym bywają na kiterkę "A" nie wiem czy nazwę moge podać
Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-11-01 10:42:39
Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-11-01 10:42:39
...
Napisał(a)
Aa ok :) to pewnie do Polskich marketów dopiero za parę lat wkroczą Dziękuje za odpowiedź.
...
Napisał(a)
W polsce są produkowane np firma polmarkus, domagała, ovovita, podskocz do sukierni i się zapytaj czy nie sprowadzają takich jaj może Ci odsprzedadzą.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Firmy produkujące to wiem że nie, ale jak cukiernia sprowadza spore ilości się można dogadać by wzięli z dwa opakowania więcej i od nich odkupić.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
1. Jaki ryż najlepiej kupować i czym się od siebie różnią? Mam do wybory m.in. takie: biały, basmati, parboiled, jaśminowy, amerykański, naturalny (taki brązowy), jest również w wersji do gotowania w 10min. Chodzi mi o najlepszy w stosunkach cena/smak/jakość.
2. Taki ryż ważymy przed ugotowaniem, tak?
3. Co polecicie do zabrania ze sobią na uczelnie? Studiuje zaocznie i dojeżdzam ponad 100km. Zajęcia mam od rana do wieczora. Chodzi mi o coś co mogę zabrać w taką podróż i się nie zepsuje w torbie na zajęciach. I żeby nie smierdziało gdy będę jadł na auli :) No i żeby na zimno smakowało. Nie chodzi o konkretne przepisy, ale jakieś porady, co brać najlepiej, a czego unikać. Chcę jakieś źródło białka (pewnie mięso), źródło węgli oraz surówkę/warzywa.
Zmieniony przez - koob w dniu 2014-11-05 23:10:01
Zmieniony przez - koob w dniu 2014-11-05 23:12:25
2. Taki ryż ważymy przed ugotowaniem, tak?
3. Co polecicie do zabrania ze sobią na uczelnie? Studiuje zaocznie i dojeżdzam ponad 100km. Zajęcia mam od rana do wieczora. Chodzi mi o coś co mogę zabrać w taką podróż i się nie zepsuje w torbie na zajęciach. I żeby nie smierdziało gdy będę jadł na auli :) No i żeby na zimno smakowało. Nie chodzi o konkretne przepisy, ale jakieś porady, co brać najlepiej, a czego unikać. Chcę jakieś źródło białka (pewnie mięso), źródło węgli oraz surówkę/warzywa.
Zmieniony przez - koob w dniu 2014-11-05 23:10:01
Zmieniony przez - koob w dniu 2014-11-05 23:12:25
...
Napisał(a)
koob1. Jaki ryż najlepiej kupować i czym się od siebie różnią? Mam do wybory m.in. takie: biały, basmati, parboiled, jaśminowy, amerykański, naturalny (taki brązowy), jest również w wersji do gotowania w 10min. Chodzi mi o najlepszy w stosunkach cena/smak/jakość.
2. Taki ryż ważymy przed ugotowaniem, tak?
3. Co polecicie do zabrania ze sobią na uczelnie? Studiuje zaocznie i dojeżdzam ponad 100km. Zajęcia mam od rana do wieczora. Chodzi mi o coś co mogę zabrać w taką podróż i się nie zepsuje w torbie na zajęciach. I żeby nie smierdziało gdy będę jadł na auli :) Nie chodzi o konkretne przepisy, ale jakieś porady, co brać najlepiej, a czego unikać. Chcę jakieś źródło białka (pewnie mięso), źródło węgli oraz surówkę/warzywa.
Zmieniony przez - koob w dniu 2014-11-05 23:10:01
1.Naturalny najzdrowszy, ale i najdroższy i to znacząco.
Parboiled przed pakowaniem jest oddany parowaniu przez co zachowuje duzo witamin, tez jest git
Reszta to ryż jak ryż
2. Tak
3. No tutaj do głowy przychodzi mi tylko przeglądnięcie działu i dobranie sobie czegoś odpowiedniego. Praktycznie wszystko mozna spakować w pojemniczek i zabrać ze sobą
Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-11-05 23:15:56
Poprzedni temat
Ciasto miodowo-orzechowo-jabłkowe / Deser Sfd
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- ...
- 269
Następny temat
Chleb żytni z orzechami włoskimi i laskowymi na zakwasie
Polecane artykuły