...
Napisał(a)
Można zamiast cukru dać słodzik :P ale to chyba jest pełnotłusty? Bo dosyć sporo w nim tłuszczu
...
Napisał(a)
Jak i chudy zmielisz kilkukroć to będzie oki. Swoją drogą polecam nabyć ręczną maszynkę do mielenia. Wydatek hmmm trzy dyszki? Twaróg, czy mięsko mielone własnoręcznie lepiej smakuje, a dodatkowo mamy pewność, że nie zaiera z 30% tłuszczy tylko kupujemy kawałek mięsiwka i sobie wrzucamy w maszynkę
...
Napisał(a)
a dlaczego ręczną ? ja dwa razy mieliłem twaróg w elektrycznej - pierwszy i ostatni, pyerdolenia tyle że głowa boli z mieleniem i z myciem, teraz tylko blenderuję jak potrzebuję zmienić konsystencję
...
Napisał(a)
ręczną bo chodzi o cenę ;) i owszem mam, ale po prostu pytałem bo myślałem, że coś ciekawszego robią
...
Napisał(a)
to weź na raty , tego się nie kupuje na pół roku, dajesz 150 za zelmera i masz z bani
ja uzywam swojej ok 10lat
ja tam wolę wygodę i szyko zmielone kilka kilo zamiast klimatu
Zmieniony przez - kabo9 w dniu 2014-06-26 11:00:40
ja uzywam swojej ok 10lat
ja tam wolę wygodę i szyko zmielone kilka kilo zamiast klimatu
Zmieniony przez - kabo9 w dniu 2014-06-26 11:00:40
...
Napisał(a)
Elektryczna lepsza niz reczna ale twarog to mozna spokojnie blenderem mielic.
"Kazdy jest swirem - kwestia tylko na ile."
...
Napisał(a)
Old school musi być, sam używam do mielaków jak w domu są, no i się nie ma co popsuć jedynie nóż i sitko naostrzyć nieraz, i mięśnie się trenują
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
obczaiłem fajny przepis z kuchni potreningu; Pieczone serniczki light 15 sztuk, niestety nie posiadam skrobi kukurydzianej,czy mogę ja zastąpić mąką kukurydzianą?
Poprzedni temat
Ciasto miodowo-orzechowo-jabłkowe / Deser Sfd
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- ...
- 269
Następny temat
Chleb żytni z orzechami włoskimi i laskowymi na zakwasie
Polecane artykuły